Hjem Fiske Drømmeland å være fiskeboms i

Drømmeland å være fiskeboms i

Av Redaksjonen

I kalde norske vinter dager er det godt å drømme om varmere strøk. Spesielt om disse varme strøkene byr på idylliske elver og stor ørret. Akkurat en slik plass, var det Bjørn Hartmann fra 4Reels befant seg sist vinter.
Han fikk også besøk av sin fetter,  og stemningen kunne ikke blitt bedre.

Bjørn kan du fortelle oss litt om hva vi får se i denne filmen?
Filmen er en ganske kronologisk recap fra drøye 3 uker med fetter på besøk. Etter 5-6 knallharde dager til å begynne med- med “no go”vær til NZ (New Zealand) å være, løsnet det heldigvis.

Les også: New Zealand uten ørret?

Et par “senke-skuldrene-fisk” ble landet og den resterende tiden var egentlig bare god stemning! Man må liksom få i land en pen fisk eller to på en sånn reise, før man kan begynne å kose seg på ordentlig, det er dessverre ofte sånn. Filmen er det siste av mitt fiske på NZ for denne gangen, fantastisk øy og fantastisk fiske.
Drømmeland å være fiskeboms i, større fisk, billigere øl og billigere biff! Heldigvis skal jeg snart tilbake! Forteller Hartmann til Fiskeavisen.


Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy