Hjem ANNONSØRINNHOLD REKLAME: Fiske kan du fra nå av gjøre med varme hender!

REKLAME: Fiske kan du fra nå av gjøre med varme hender!

Av Redaksjonen

Oppvarmede fiskehansker Pris: kr 1.695

Som fisker er du ofte utsatt for kaldt vær, og er gjerne i kontakt med kaldt vann. Fingrene dine er vanligvis de første som føler seg kalde, og derfra vil kulden sakte spre seg til resten av kroppen. Når temperaturen synker under null, blir fiske ofte en kamp mot kulden. Dette kan det nå bli en endring på.

Oppvarmede fiskehansker

HeatPerformance® har utviklet oppvarmede fiskehansker, utført i en kjølig kamuflasjefarge, og med kraftig oppvarming. Denne oppvarmingen styres av et 7,4V – 2600 mAh batteri. Dette gir deg varme hender fra 2,5 til 8 timer. Varigheten på batteriene avhenger av utetemperaturen, og hvor varm du vil ha hanskene. Trykk én gang på knappen for lav varme, trykk en gang til for middels varme, og trykk til slutt en siste gang for høyeste varmeinnstilling. Selv ved -25°C, forblir hendene varme.

Egenskaper

HeatPerformance® har en tøff modell med et fint kamuflasjedesign. Hanskene tåler tøff bruk, takket være materialer av høy kvalitet: smidig geiteskinn kombinert med softshell. Hansken er sydd i flere deler, som følger den ergonomiske formen til hånden din. Dette gir en behagelig passform. I tillegg til at stoffet puster, er de også både vind- og vanntette.

Avtakbar pekefinger

Disse fiskehanskene har en avtakbar pekefinger, slik at du kan holde hendene varme under alle aktiviteter, om du skal feste agnet til kroken, eller betjene telefonen. Det er ikke noe mer irriterende enn å måtte ta av seg hanskene når du fisker. Ulempen med dette er at pekefingeren ikke er oppvarmet. Når du kroker av en fisk, er det lurt å ta av hanskene. Våte hansker isolerer dårlig, og gir kalde hender!

Oppvarmede sokker og klær

Når du fisker, er kroppen ofte veldig statisk. Dette kan bremse blodsirkulasjonen, noe som igjen medfører at du lettere blir kald og nedkjølt. Du opplever kulden først i de ytre delen av kroppen, som nesetippen, ørene, fingrene og tærne. Rådet er derfor å kle deg varmt! Flere lag med klær isolerer varmen godt.

Nå kan du få hjelp av klær med oppvarming. Eksempel på dette er blandt annet varmesokker, varmebukser, varmeskjorte, en oppvarmet jakke, eller en oppvarmet vest. En oppvarmet balaclava, eller en oppvarmet lue, vil også holde hodet varmt. Alt dette vil sikre deg at du fra nå av er varm og komfortabel, og kan utøve hobbyen din, uten å måtte bekymre deg for kulden.

Oppdag HeatPerformance®-serien her.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

6 kommentarer

Nå kan også små fiskefartøy fiske etter havets Ferrari - Fiskeavisen.no 5. mars 2022 - 18:41

[…] REKLAME: FISKE KAN DU FRA NÅ AV GJØRE MED VARME HENDER!Småskala kystfartøy og levendelagringDet er den internasjonale fiskeriforvaltningsorganisasjonen ICCAT som forvalter tunfisken i Atlanterhavet og som godkjente Norges reguleringsplan for årets makrellstørjefiske denne uken. Godkjenningen inkluderer også muligheten til å etablere en egen gruppe for småskala kystfartøy, hvor også linefartøy får fiske. Denne gruppen får en gruppekvote på 18 tonn, og inntil 25 fartøy vil kunne delta. […]

Svar
På kun ett år ble villaksen 10 centimeter mindre - Fiskeavisen.no 7. mars 2022 - 08:32

[…] REKLAME: FISKE KAN DU FRA NÅ AV GJØRE MED VARME HENDER! […]

Svar
Fiskehelserapporten 2021: Betydelige helse- og velferdsutfordringer i norsk fiskeoppdrett - Fiskeavisen.no 8. mars 2022 - 19:49

[…] REKLAME: Fiske kan du fra nå av gjøre med varme hender! […]

Svar
Denne lille torskefisken slo en 11 år gammel norgesrekord - Fiskeavisen.no 16. mars 2022 - 07:06

[…] REKLAME: Fiske kan du fra nå av gjøre med varme hender! […]

Svar
Fiskeri- og havministeren mottok felles forslag om ny miljøteknologiordning fra Norske Lakseelver og Sjømatbedriftene - Fiskeavisen.no 22. november 2022 - 08:49

[…] REKLAME: Fiske kan du fra nå av gjøre med varme hender! […]

Svar
Søk tilskudd for å bedre miljøtilstanden i vann - Fiskeavisen.no 29. november 2022 - 13:11

[…] REKLAME: Fiske kan du fra nå av gjøre med varme hender! […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy