Hjem FiskeFluefiske Sommervibber fra Three Brothers Flyfishing

Sommervibber fra Three Brothers Flyfishing

Av Redaksjonen

Gutta fra Three Brothers Flyfishing har oppsummert sommerens ferder i sin “Summer Vibes” video. I den forbindelse har vi tatt en prat med de tre som står bak 3BLY, og har fått høre mer om hvordan og hvorfor de har begynt å dokumentere turene sine med videokamera.

“Vi er to brødre og et søskenbarn fra Trondheim Mats Wæraas, Andreas Wæraas og jesper Wæraas. Vi deler samme lidenskap, fluefiske, natur og video,” forteller de. De har vokst opp sammen, delt utallige øyeblikk sammen, og derfor ser de på seg selv som brødre.

Gutta bestemte seg for å begynne å dokumentere fluefiske-øyeblikkene sine for å kombinere interessen innen fluefiske og video. “Vi håper og tror det er mange som kan kjenne seg igjen i  vår fiskeinteresse,” sier de.

“Vi ønsker at de som ser filmene skal bli bedre kjent med gutta bak 3BFLY og at de kan relatere seg til «brorskapet» og alle de flotte opplevelsene vi har sammen.  Vi prøver å formidle stemningen både fra naturen og oss «brødre» imellom, gi et innblikk i hvordan vi har det på fisketur.”

De har også flere prosjekter på gang. De skal til Island i Juni, og er i prosessen av å lage en liten introduksjonsfilm for nybegynnere for å kunne introdusere hobbyen på en enkel måte. Filmen kan dere se nederst i artikkelen, men først kan du lese igjennom en liten historie guttene hadde på lur til oss her i redaksjonen.

“Vet ikke om dette er en direkte fiskehistorie men den sesongen vi startet med fluefiske hadde Mats og Andreas fisket en sesong før. Jesper begynte å dele samme lidenskap. Jesper hadde akkurat begynt å fatte interesse for fluefiske.  Han hadde vært hos en kjent forhandler i Tr.heim som anbefalte stang, snøre og snelle.

Jesper skulle selvfølgelig  rigge utstyret selv. Etter utallige turer og kast var det lite progresjon å se i kastingen. Kastene gikk 5m ut og det var lite som lignet de fluekastene han hadde sett på youtube.

Irritert som han var, dro han tilbake til forhandleren i god tro om at det var utstyret som det var noe galt med. Det gikk jo ikke an å kjøpe en stang i denne prisklassen og kun kaste 5 meter. Hadde han blitt solgt «katta i sekken»? Etter en kjapptur innom forhandleren og noen velvalgte gloser, viste det seg at han hadde satt på fluelina feil vei. Klumpen var innerst på snella og det var ikke rart kastingen hadde vært vanskelig i nesten en hel sesong.”

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy