Hjem Nyheter Camp villmark satser på fiske i år

Camp villmark satser på fiske i år

Av Redaksjonen
Dette trenger du å vite før Camp Villmark 2020 

27. Mars går Camp Villmark 2020 av stabelen. Fiskeavisen har tatt en prat med prosjektleder Per Anders Iversen om årets arrangement, med spesielt fokus på hvorfor fiskere burde ta turen til varemessa på Lillestrøm mellom 27. – 29 Mars i år. 

-… vi har jobbet intenst med å få med de viktigste leverandørene på fiskeutstyr i tillegg til gode butikker med utvalg og fagkompetanse, forteller Iversen. Han forklarer at tidligere publikum har vært klare på sine ønsker om å ville se nyheter og bredde innen produktutvalget, ikke bare fjorårets produkter på salg. 

-I den anledning er vi glade for å kunne fortelle at alle de største og viktigste leverandørene blir å finne på messen i år, sier Iversen videre. 

Årets nyhet er det Iversen kaler “Betebyggertog.” Camp Villmark har invitert en rekke privatpersoner som vil sitte på Betebyggertorget å bygge egne wobbler og sluker. Samtidig stiller Flyfish Europe opp med reparasjons-torg for vadere. 

-Har du med andre ord fått en rift eller et hull i Simms-vaderne dine kan du ta den med på messen, sier Iversen. Han røper samtidig at antallet fiskeutstillere er vesentlig større i år enn i fjor. 

Gratis for barn under 10 år 

Iversen oppfordrer alle med unger til å ta dem med på en messe med masse å tilby de små. Barn under 10 år kommer inn gratis. 

– Vi har en rekke morsomme og lærerike aktiviteter for de yngste villmarkingene og vi vil gjerne være med å inspirere dem til å bli fremtidige storfiskere. 

I tillegg vil det være utstillere med salg av alt fra gjeddeburger til røkelaks. 

-Vi (får også. Red. adm) besøk av en kjøkkensjef som byr på noen lekre smaksprøver av både vilt og fisk, avslutter Iversen. 

Fiskeavisen blir å finne på egen stand under årets messe. Kom gjerne å slå av en prat om du befinner deg i lokalet. 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy