Hjem Matlaging

Matlaging

Av Redaksjonen

 

matlagingHvem er Tor Og Thor?

Vi er en fluefiskeduo som holder til på Stord i Hordaland. Vi møttes ved en tilfeldighet i strandkanten da vi bedrev sjøørretfiske en vakker vårdag for noen år siden. Vi har siden den gang holdt kontakten og vi har flere fisketurer bak oss.

Tor Harald Rysjedal kommer fra Austevoll men er bosatt på Stord. Han er utdannet kokk med over 20 års erfaring fra kjøkken i Norge, Italia og Frankrike. Han er stolt familiefar til to sønner og forlovet med Siri Agdestein som også er kokk. Fluefiske er den lidenskapelige hobbyen og han er en ivrig hobbyfotograf med store ambisjoner.

Thor Oddvar Havn Soma kommer fra Andebu i Vestfold, men slekter til Stord. Han er fortsatt bosatt i Vestfold. Thor er medieutdannet med fordypning i film og foto. På fritiden driver han med film, komedie og er med i komikerduoen thorofilm. Han er en ivrig fluefisker og en hobbykokk med store ambisjoner.

SkalldyrFisk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy