Hjem Fluebinding

Fluebinding

Av Redaksjonen

fluebind

Jeg har trava land og strand rundt i 18 år etter sjøørretene, til tider kan det ha virket som mer en 24 timer i døgnet selv om det ikke lar seg gjøre… Bruttern snudde livet mitt totalt på hodet da han for 18 år siden i en liten sportsbutikk på svinesund sa «dette her Frode, det er billig for dette settet og det må du starte med!» Etter tre intense dager med kasting på plenen, om man kan kalle det kasting… bar turen til et lite tjern i Kodal hvor det tok 15 minutter før den første av to ørret på samla vekt 200 gram satt. Forøvrig to fisker jeg aldri kommer til å glemme! Som dere skjønner så var dette point of no fucking return!

Jeg fisker hovedsakelig sjøørret i og med at jeg bor som plomma i egget i Larvik med svært gode plasser lokalt, i nabobyene og rett og slett store deler av Østlandet men har også en forkjærlighet til vakende ørret i elv. Utenom det å bruke mye tid i den lokale skjærgården besøkes også Danmark to til tre ganger i året og da spesielt Møn og med en obligatorisk tur til Fyn i april.

Fluebinding er nesten en likestor del av det hele som fiskingen er så her blir det lagt ned en god del timer i løpet av et år selv om jeg prøver så godt jeg kan å begrense antall mønster i boksene mine.

Fluefiske for meg, Jakten på de utrolige øyeblikkene enten det er å håve en flott fisk for en venn, øyeblikket man setter tilslag, glane i andres fluebokser, kaffe ved vannet, fisk som vaker…… Dette er noen av tingene som gjør fluefiske til hva det er.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy