Hjem Fiske Frauke fikk en kjempe ørret på 8,6 kilo i Mjøsa

Frauke fikk en kjempe ørret på 8,6 kilo i Mjøsa

Av Redaksjonen

Frauke Bock Gjendal og samboreren Steinar Moen hadde fri denne onsdagen og bestemte seg for å pleie kjærligheten, så de reiste ut på Mjøsa for å fiske ørret. De hadde bestemt seg for å bruke en del timer på innsjøen, men slik skulle det ikke bli.

Ikke lange tiden etter de hadde kommet seg utpå og startet å fiske, så skjer det noe i overflaten der wobbleren svømmer. Det er en digger ørret på hele 85 cm som hugger over den, og setter seg fast. Frauke tar stanga og begynner å sveive. Femten minutter etterpå, så kommer ørreten på 8,6 kilo om bord i båten.

Når vi i Fiskeavisen spør Frauke om det var vanskelig å få den store ørreten i håven, så forteller hun at det var heller vanskelig å få den ut av håven.
– Jeg var litt redd for å ta wobbleren ut av munnen på ørreten, men heldigvis, så fikk jeg god hjelp av Steinar.

Frauke kan også fortelle at de hadde tenkt å sette ut ørreten igjen, men på grunn at det tok litt tid, så fant de ut at den ikke ville klare seg. Da ble det endringer i planene, og de bestemte seg for å ta fisken i land for ta vare på den.

-Planen nå er å få den røkt og resten blir det laget fiskesuppe av, forteller Frauke.

Er det noen som får røkt ørret i julegave?
– Nå ser Steinar stygt på meg, men vi får se om det er noen heldige utvalgte som kan få noe i julegave. Det er jo mye fisk.

Frauke innrømmer at det var veldig moro å få en større ørret enn samboren Steinar.
Når vi spør om det er den største fisken, så er det ikke det. Steinar har en laks på over 20 kg, Den rekorden har Frauke bestemt seg for at Steinar skal få lov til å beholde. Selv om hun fikk ørreten, så vil hun poengtere at det var takket være godt team arbeid som førte til at de fikk fisken.
-Selv om Steinar alt reiste ut i dag tidlig for å prøve igjen uten meg.

Det vil også bli tatt prøver av ørreten for å finne ut av alderen av den, så resultatet av dette blir morsomt å se.

Vi ønsker samboerparet skitt fiske videre!

Frauke holder stolt frem ørreten på 8,6 kilo. Foto: Steinar Moen

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy