Hjem Fiske Jakten på Havabbor

Jakten på Havabbor

Av Ole Martin Gilbu

JAKTEN PÅ HAVABBOR – KAST ETTER KAST
Del 1 av 2

Skrevet av: Ole Martin Gilbu

Tid for en liten film igjen og denne gangen kan dere bli med på jakt etter havabbor.

Jeg har fisket i sjøen så lenge jeg kan huske fra barndommen der sjøørretfiske har hatt og har kontroll over store deler av livet mitt, men det er en fisk jeg alltid har ønsket å få og det er nemlig havabbor..
Jeg har hatt stor havabbor helt inntill håven før og mistet flere små, men fortsatt til gode å kunne si at jeg har fanget min første havabbor.

Jeg tenkte at nå er det på tide å satse litt målrettet etter nettopp havabbor og nå har jeg en god følelse på at det smeller på en innen kort tid. Eller har det allerede blitt min første havabbor ?? Har jeg funnet havabboren ??

De svarene der finner man i denne filmen og selv om DEL1 av denne filmen ikke innholder så mye fiske og action så syntes jeg det var greit å begynne rolig for å bygge opp stemningen til hva som kommer i DEL 2 ?

Hele denne filmen vil ha en full lengde på 35 minutter så med andre ord betyr det at DEL 2 blir ganske lang med mye innhold.

Så da håper jeg at det blir en grei film og om dere liker hva dere ser så setter jeg stor pris på at filmen blir delt og selvfølgelig noen tommler opp. Og husk abonner på min Youtube kanal. Alltid hyggelig med kommentarer også.

Gjest: Vegard Skalleberg Rindal.

( Beklager litt dårlig kvalitet på filmingen i mørket og lyden i denne filmen. )

Sjekk ut DEL 1 av filmen her.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy