Hjem Kan det spises?

Kan det spises?

Av Redaksjonen

 Raphael heter jeg å er 30 år og en aktiv sportsfisker.
Jeg har tre år i bransjen ‘ jakt fiske og villmark, med fiske som hovedfag.
Som noen har fått med seg, har jeg satt i gang et prosjekt hvor jeg skal ta for meg en god del fiskearter som Norsk hav og vann huser. Jeg skal tilberede måltidene etter beste evne og sammen med gjester skal vi finne ut om det er ja eller nei fisk.
Selv om jeg vet at mange venter på de mer uvanlige og sære matfiskene ( JA de kommer?) ønsker jeg også at ‘ Ola og Kari’ kan få øynene opp for annen fisk enn kun ‘Torsk, laks og makrell’ Det er desverre alt for få som vet at Norsk hav byr på verdens beste og fineste sjømat og at flere kaster god matfisk, spesielt fra garn eller linefangsten sin. Jeg hadde gjort akkurat det samme, dersom jeg ikke hadde vist at det aller meste kan spises..eller faktisk ikke bare KAN spises, men også smaker fantastisk godt!

Følg med her:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy