Hjem FiskeFluefiske Laksebloggen «En siste tur»

Laksebloggen «En siste tur»

Av Ole Martin Gilbu

Så kom dagen alt så fort. Den siste dagen. Dagen der man avslutter årets sesong i elvene. Ja da flere elver som fortsatt er åpent for fiske, men en dag må man bare bestemme seg.

Man går hele senhøsten, vinteren og våren å gleder seg til at elvene skal åpne og livet langs elvene våkner igjen, men plutselig er sesongen over.

I denne filmen så reiser jeg til en liten elv på Vestlandet hvor jeg tilbringer min siste dag i elven for sesongen.
Jeg har prøvd å få frem litt av alt i denne filmen ettersom noen liker mer musikk og action, noen liker roligere musikk med natur, og noen har fortalt meg at kun kjøring av fisk uten musikk er best.

Snapshot181-768x432

Derfor ville jeg prøve å få med litt av alt. I tillegg kommer det glimt fra årets fiske i Nærøydalselva som er årets høydepunkt hvert år for min del. Nærøydalselva eller Gudvangen som mange kjenner det som er jo min perle som jeg aldri blir lei av å vise frem. Denne gangen blir det ikke mange klippene, men litt natur, stemning og fisk ble det.20160722_210654-EFFECTS-768x432

Så bli med til Vestlandet på min siste dag i elven. Det blir mye deilig flex i denne filmen.

Takk til alle som følger meg gjennom Fiskejegeren og som tar seg tid til å se filmene mine. Når jeg får kommentarer eller møter noen som sier dem setter pris på disse enkle filmene mine gir det meg alltid en boost til å fortsette. Ingenting er bedre enn å dele ekte fiskegleder.

Vi sees i lakseelvene neste år og for dere som ennå ikke er helt ferdige så vil jeg ønske SKITT FISKE. Nyt resten av sesongen.

Sjekk ut nyeste fiskefilm her. Huske å velge 1080p for best kvalitet

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy