Hjem Fiske Mjøsa trollingfestival over for denne gang

Mjøsa trollingfestival over for denne gang

Av Redaksjonen

Da er Mjøsa trollingfestival over for i år.
64 båter /Team stilte til start. Mange kom opp til Viken2 allerede fredag, og der ble det ble sosialt og hyggelig til langt utover kvelden.

Lørdagens fiske startet klokken 07.15 og det ble fisket til klokken 17.15. Været var helt utrolig flott, helt blikk stille og sol.

Tekst og foto av: Cato Pettersen

Det var 27 båter som fikk fisk. 23 av disse benyttet seg av C&R. Det ble tatt utrolig mange ørret under 52 cm, som er minstemålet i konkurransen.

Dag 2 starter klokken 07.00 og det ble fisket til klokken 15.00. Det var en dag med mye vind og derfor var det mye bølger, men det ble tatt like mye fisk denne dagen også. Dette var forøvrig siste dag av konkurransen.

Vinnerens av festivalen ble Team Blodknute, som fikk neste 14 kg med ørret på 2 dager. Vi gratulerer Kjell Arne Andreasen ble nr 2 og Team Propell ble nr 3 ( ble også klubb mester i ØRTK ). Av alle Team var det også et team som var helt ferske. De var på Mjøsa for aller første gang. Har hatt et par småturer på Hurdalsjøen, men denne helgen skulle Øla Østerud og sønnen. Knut Henrik Østerud Weensvangen prøve seg på skikkelig trolling. Og de lyktes utrolig bra. Etter en fiskeløs lørdag ble det 2 undermålere og en flott ørret på 70 cm på søndag. De ble nr 17 av 64 båter. Dette var utrolig artig.

ØRTK gjorde en super jobb med arrangementet. Det virker som at alle var fornøyde med helgen.
Viken 2 stiller opp og gjør at denne faste helgen i august blir vellykket. De har et fantastisk anlegg, super mat og legger til rette slik at alle har det bra.

Premie bordet var også veldig bra. Sponsorer og bedrifter stiller opp og er med på og gjøre denne festivalen veldig bra.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy