Hjem Fangstrapport Ørret på 7.1 kilo tatt i Rendalen

Ørret på 7.1 kilo tatt i Rendalen

Av Martin Tilrem

Ove Hagen ringer oss på telefonen i det han gjør seg klar til ny tur ut mot Storsjøen, Rendal. Til vanlig oppholder han seg i Aurskog, men noen ganger tar han turen hjem, hvor Storsjøens eventyr venter. Noen ganger klaffer det ikke. Andre ganger klaffer det totalt ikke. Men akkurat denne helgen, klaffet det helt.

(hjerte)operasjonen var 100% vellykket

Vi blir fortalt at sjøen som regel er islagt på denne tiden av året. Ove fikk altså en litt tidligere start enn det han vanligvis gjør. I årene som kommer, vil han nok håpe på like tidlig is-slipp.

«Først trodde jeg at jeg satt fast, men så kjente jeg det var litt bevegelse. Fisken nektet å røre på seg. Jeg skrudde på bremsen, men fikk likevel ikke dratt ut lina. 40 minutter fulgte, og plutselig så jeg finna på fisken. «Fy faen!» ropte jeg.»


Etter 40 minutter med kamp fikk Ove lurt fisken inn i håven. Det er ikke lenge siden han ble hjerteoperert. Den operasjonen hadde tydeligvis gått veldig bra.

«Jeg vet med sikkerhet nå at denne operasjonen ble 100% vellykket.»

Et prakteksemplar av en ørret på 7.1 kilo og 83 centimeter. Fisken ble tatt på en 22grams møresild, festet til en 0,30mm sene. Utstyret var handlet på May & Fred Fiske/fritid. Dit dro han for å få tatt bilder av den fantastiske fangsten.

Les også: Film av ørreten på 7 kilo – Tatt i Storsjøen i Rendalen

Møresilda var så godt som ny -men to av krokene rettet seg opp likevel. Ørreten hadde slukt det hele.

Ove viser stolt frem ørreten på 7,1 kilo.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Storsjøen i Rendal leverer flere storørreter! - Fiskeavisen.no 30. mars 2019 - 20:35

[…] å lurer på om det gikk litt lettere for seg denne gangen. Vi skrev tidligere i denne uken at Ove brukte 40 minutter på å få ørreten på 7,1 kilo i land. “Heldigvis” for Ove, så tok det ikke lenger enn 15 minutter før denne ørreten på 5,1 […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy