Hjem FiskeFluefiske Redington ut med ny web-serie

Redington ut med ny web-serie

Av Martin Tilrem

Redington er et godt kjent merke i fluefiskemiljøet, og sammen med sine “pro-staffers” lanserer de nå en ny 6 dels web-serie på vimeo, hvor de da deler fiskefilmer fra de forskjellige omerådene deres pro-staff befinner seg. Dette har vi i fiskeavisen stor tro på, og ut i fra alt annet Redington vanligvis legger ut på det store internettet, kommer nok de fleste fluefiskere til å elske dette.

Det står også i tittelen at dette er sesong en, som lover godt. Da er det store håp om at det kommer en sesong til etterpå. Men først og fremst er det da denne sesongen vi burde glede oss til. Eneste minuset fra vår side er at det kanskje lanseres litt for sent for det norske publikum. Er vell strengt tatt enklere å få delt filmene sine på norske fiskenettsider om vinteren, ettersom det er da de fleste er sugene på klipp. Men det passer vell godt for dem, så da for vi bare nøye oss med det. Til nød kan vi jo spare på disse 6 episodene og dele dem når vinteren kommer igjen.

Uansett, kos dere med trailern:

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Andre episode av Redingtons web-serie ute! - Fiskeavisen.no 16. april 2015 - 19:07

[…] Har du ikke sett episode 1? Se den her. […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy