Hjem FiskeØrretfiske Sjøørretfiske i Kragerø “Jakten på sjøørreten” – Fiskejegeren Production

Sjøørretfiske i Kragerø “Jakten på sjøørreten” – Fiskejegeren Production

Av Ole Martin Gilbu

Min Youtube serie fra de salte elementene “Jakten på sjøørreten” er tilbake.
Etter en sommer fylt med laksefiske og mye innspilling av de kommende filmene “Fra sør til Nord” så var det deilig å komme seg ut langs kysten av Kragerø igjen.

Video og tekst av: Ole Martin Gilbu – FISKEJEGEREN.COM

I denne filmen er vi selvfølgelig i min bakgård, Kragerø. Jeg fisker litt innover i fjorden og sjøørretene har fått ristet av seg hetebølgen fra den ganske så varme sommeren. Vi er i startfasen av en fantastisk kommende sesong for sjøørretfiske. Denne gangen har jeg valgt å dele litt fra et par plasser hvor jeg deler litt info og tankegang. M
ye moro og fine øyeblikk i de salte elementene igjen… Endelig.

I tillegg får dere glimt av neste episode på slutten av denne filmen. I den neste episoden skal jeg endelig vise dere litt av noen områder jeg setter høyt på min sjøørretliste.

Jeg håper jeg har klart å videreføre litt av det jeg har laget før. Jeg har fortsatt filmproduksjonen min på et lavbudsjett nivå så ikke forvent den beste kvaliteten, men at alle filmer fremover skal bli fylt opp med sjøørretfiske, naturopplevelser og fiskeglede, ja det kan jeg garantere. Takk til alle dere som ser på. Nyt den kommende tiden på jakten på sjøørreten.

Skitt Fiske Ole Martin Gilbu
WWW.FISKEJEGEREN.COM

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy