Hjem FiskeFluefiske Summer-Vibes i Uvdal

Summer-Vibes i Uvdal

Av Martin Tilrem

Thomas Larsen har satt sammen en video fra sin tur til Uvdal, hvor han fisket i tre dager. Med kamera har han virkelig klart å få fram sommerfølelsen, ingen tvil. Jeg kjenner at jeg får lyst til å dra ut å fiske av å se denne videoen. Heldigvis er det ikke for sent! Må innrømme at jeg gruer meg til den kalde og alt for lange vinteren, hvor fluefiske bare er mulig om jeg drar til utlandet. Uansett, finfin video av Larsen!

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy