Hjem FiskeFluefiske Ut etter Abbor med Kano og fluestang

Ut etter Abbor med Kano og fluestang

Av Martin Tilrem

En tirsdag kveld bestemmer jeg og Tor Arne oss for å dra ut å fiske etter abbor med fluestang. Så vi pakket sammen sakene våres, satte kanoen opp på bilen, og satte oss i bilen. Vi drar til et vann ikke langt fra gardemoen, og setter ut kanoen. Fluestanga ligger klart i kanoen, og kamera i hendene. Vi setter oss i kanoen og begynner å padle.

I dette vannet er det altså Gjedde, mort, laue og Abbor. Det er helt vindstille, men både laue og mort er det masse av oppe i vannskorpa. Vi så en fin gjedde velte seg i vannskorpa etter noen få timer, men fikk den ikke.

Om vinteren er fisken ganske så bitevillig, med store fangster av abbor, mort, og en og annen gjedde. Men nå som vi fisker med flue, er det litt vanskeligere. Riktig flue, riktig dybde, riktig plass, alt må klaffe, og etter et par timer, var det akkurat det som kjedde.

Selvom det bare ble 2stk abbor, var det en ganske fin tur. Mer trenger dere ikke å vite, det er bare å sette seg ned å se på filmen.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy