Hjem Nyheter Vin til fisk, slurping, triks på polet og en seriøst god champagne

Vin til fisk, slurping, triks på polet og en seriøst god champagne

Av Redaksjonen

Statskog – Jakt- og Fiskepodden

Hva er korka vin og riktig lagringstemperatur? Hvordan henger pris sammen med kvalitet? Hvorfor slurper man så voldsomt når vin smakstestes? Jakt- og fiskepodden spør der andre tier.

DNs vinekspert Merete Bø strør om seg med gode råd til de som jakter gode smaksopplevelser. I dagens episode er det spesielt fokus på å sette sammen den perfekte kombinasjonen av vin og fisk. Du får også et knakende godt tips når vinen du ønsker deg er utsolgt på polet.

Se konkrete vinforslag til en overkommelig pris lenger ned i artikkelen. Champagnen er litt dyrere, da, men stiger ifølge vineksperten i verdi.

Som vanlig hører du også podcastens faste trio, Jo Inge Breisjøberget (Statskog), Espen Farstad (NJFF) og Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Meretes favoritter

Her får du anbefalinger fra Merete Bø med lenke inn til nærmere beskrivelse på vinmonopolets nettsider.

Beste kjøp

Dönnhoff Riesling Trocken
https://www.vinmonopolet.no/La…

Hvis krydret tilbehør/sushi, kan man velge et alternativ med litt sødme:

Dönnhoff Riesling
https://www.vinmonopolet.no/La…

Gode kjøp

Spy valley chardonnay
https://www.vinmonopolet.no/La…

Simpsons gravel castle chardonnay
https://www.vinmonopolet.no/La…

Solar das Boucas Alvarinho
https://www.vinmonopolet.no/La…

———————-

Anbefalt årgangschampagne

Pol Roger Brut Vintage 2013
https://www.vinmonopolet.no/La…

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy