Hjem FiskeFluefiske ArcticSilver lanserer et nytt fluesnøre

ArcticSilver lanserer et nytt fluesnøre

Av Daniel

I disse dager lanserer ArcticSilver et nytt fluesnøre som kanskje revolusjonerer dagens marked på dette?
Som sikkert de fleste som aktiv fluefisker vet, er at det er lenge siden det har skjedd noen store endringer innen for fluesnører. Det dukker titt og ofte opp nye merker og nye snører, men stort sett er alt av samme ulla.
Nå sier jeg ikke at om du betaler 299,- eller 899,- så får du samme fluesnøre. Det er selvfølgelig stor forskjell på fluesnørene som er på markedet i dag.  Men om vi skal se på lanseringen til ArcticSilver og deres nye nano teknologi tror jeg denne vil revolusjonere markedet i dag. Hvertfall ut i fra det jeg har hørt og lest om denne spennende nyheten.

 Her Kan dere få lese pressemeldingen og informasjon fra ArcticSilver:

En helt ny Innovasjon fra ArcticSilver Introduseres:

MB_BOX1_LLArcticSilver ́s nye innovasjon – Micro-Diameter fluelinjer (MD) har en ekstremt lav diameter. MD-Linjene skjærer lett gjennom vinden og oppfører seg superstabile under flukten. Dette gir deg lengre kast og umiddelbar kontakt med fluen. Coating med høy tetthet gir deg et fluesnøre som maksimerer energien fra stangen, slik at du kan oppnå lange kast med mindre bruk av kraft.

MD-snører vil fungere med ulike stenger, men kombinasjonen av Free-Flex og MD linjene er en perfekt match. Linjene har blitt fintunet til å passe perfekt med tilhørende Free-Flex stang. Med disse to innovasjonene blir fluekasting enda mer «feeling», enklere og kraftbesparende.

 

ArcticSilver MD line benefits:
• forbedret energioverføring
• høy linjehastighetASI_B1_LL
• Mindre støy på vannoverflaten • rettere kast
• lav diameter som skjærer gjennom vinden
• lav diameter gir mer plass på snellen
• Kan gå ned i snellestørrelse
• Sterk flettet kjerne med sterk binding til coating
• Sterke, sveisede microloops i begge ender
• tappering for både spey og overhodekast

 

Spesifikasjoner:

Tapering:

Flyt- og intermediate-snørene kommer med lik tapering, som gjør at alle snører har gode all-roundegenskaper, og fungerer glimrende til både overhodekast og speykast.Skjermbilde 2016-02-24 kl. 21.06.35

Enkelt og trygt:

Skytelinen på våre Md-snører har ulike farger, unike for hver snøreklasse. en tilsvarende unik fargekode blir også å finne igjen på ASI ́s kommende free-flex stenger for 2016. det betyr at det blir lett å velge rett ASI-snøre til rett ASI- stang. vårt commitment til forhandlerne og sluttbrukerne er at vi går gode for at like farger fungerer sammen. hvis du velger snøre med “lysblå” fargekode/runningline fungerer dette snøret med free-flex stang med tilsvarende farge- kode. blått mot blått, gult mot gult, grønt mot grønt osv… det er en jungel av snører der ute og svært få vet hvilke snører som passer til hvilke stenger. vår oppgave er å gjøre det lettere å velge rett – første gang!

BoksOpenOrig_LLVekt:

hva vekt angår er Md-flytesnørene fra midt-på treet (#6) – til høyt klassifisert (#5, #7, #8), ift gjennomsnittet av snører i markedet (#). coatingens tetthet (densitet) bidrar til høyere evne til å absorbere energ. Summen av tapering, denne høye densiteten og redusert diameter bidrar til den positive kasteopplevelse. På dager med sterk vind eller ved primært speykasting kan det være på sin plass å gå opp en snøreklasse, men dette er smak-og-behag og må tilpasses individuelt.

Farger:

belly (klumpdelen) på flytesnørene er grå, mens intermediate-linene vil være halvmatt lys blå med en
synkegrad på ca 1.0-2 tommer pr. sek. dette skulle være perfekt for kyst og saktestrømmende elver.
Med en halvmatt overflate unngår man problemer på solfylte dager med høy refleksjon fra snøret, som kan være en utfordring med glassklare liner.

 

Kjernemateriale & lite Minne;

Kjernemateriale har svært lite minne (strekk), som gir økt følsomhet under avfisking. du har dermed kontakt med snøret hele veien. dermed vil du kjenne selv de minste bevegelser når snøret trekkes inn. Snørene holder seg relativt myke selv på kjølige dager og i kaldt vann.Box_Espen1

Tynn diameter:

linene har en tynn diameter generelt, og spesielt på skytelinen. coatingen er glatt og slitesterk.

Klumpdelen:

linenes tapering er skapt med tanke på allround-egenskaper. dette er snøret som går like bra til overhode-kast som til underhåndskast (spey). Snørene oppfører seg svært stabile i luften, og presenterer fint. noe av årsaken ligger i mikro-taperinger/baktaperingen som ikke ødelegger skyteegenskaper, men hjelper til med kraftoverføring når du vil holde mye line i luften.

Flyteevne & løkker:

flytelinene ligger litt dypere i vannet enn høytflytende liner, men de flyter godt. Snørene har historiens tynneste og smekreste løkker i begge ender. her er det på sin plass å nevne at vi kan trenge å informere folk om at de ikke skal bruke de tykkeste ferdigtaperte fortommene de finner. Spissen på femmerlinen er bare 0.54mm, og da funker det dårlig med en overgang til fortom på 0,7-0,8mm…

Intermediate:

Synkehastighet: 2,5-3cm / sekund. Md-Int er densitets-kompensert. det betyr at spissen trekker seg raskt under vann.

Garanti:

for oppnåelse av garantiservice, returner fluesnøret direkte til oss, så slipper du som forhandler å være mellomledd. be kunde legge ved snøret, årsaksbeskrivelse, navn/adresse. Sendes: ArcticSilver, bergervn. 52 1450 nesoddtangen. normal slitasje/skader på coating dekkes ikke av garanti-ordningen. Snører som har vært i kontakt med kjemikalier er ikke dekket av garanti-ordningen. ArcticSilver garanterer snørene mot produksjonsfeil.

Her kan dere se Bluecharm fiskeopplevelser teste nye ArcticSilver MD

 

Andre tester: http://govannet.com/
Ble kåret til best i test av Alt om Fiske.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_27]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy