Hjem Nyheter C-MAP døper om flaggskipet innenfor maritime navigasjonsapper

C-MAP døper om flaggskipet innenfor maritime navigasjonsapper

Av Redaksjonen

C-MAP OMDØPER FLAGGSKIPET INNENFOR MARITIME NAVIGASJONSAPPER NÅ TILGJENGELIG PÅ SEKS SPRÅK OG MED TUSENVIS AV NYE INTERESSEPUNKTER GJENNOM SAMARBEID MED NAVILY

Pressemelding

Egersund, Norge – C-MAP, som er ledende innenfor digitale sjøkart og skybasert kartlegging, har omdøpt og forbedret Embark-appen til C-MAP: Boating App, som er mer i tråd med merkets identitet og portefølje av kartprodukter og tjenester. C-MAP: Boating-appen kan lastes ned gratis og gir brukeren tilgang til en rekke kart og funksjoner. Det finnes også en gratis prøveversjon der du kan få tilgang til og prøve ut appens Premium-funksjoner via telefon, nettbrett eller datamaskin.

Denne kunngjøringen kommer på et tidspunkt der C-MAP investerer stort i den maritime navigasjonsappen sin. Det omfatter introduksjonen av det nyeste innen høyoppløselige kart og oppdaterte funksjoner. C-MAP: Boating-appen er en av de høyest rangerte navigasjonsappene på markedet, rangert med 4,7 stjerner i App Store og 4,6 i Google Play-butikken.

Nye navigasjonsverktøy

I tillegg til kartforbedringer har appen nye verktøy for måleavstand og søk etter koordinater. Begge verktøyene er til for å forbedre navigasjonsopplevelsen i appen, sammen med gjeldende populære funksjoner for auto-ruting, personlige veipunkter, ruter og spor.

Oppdatert og detaljert værdata

Den maritime værvarsleren i appen er også oppdatert, så brukere kan orientere seg om månefaser for kommende fiske- og seilturer. I tillegg kan brukere nå også se forholdene langs hele ruten de har planlagt, det være seg nedbør-, vind-, tidevanns eller bølgeinformasjon.

Tusenvis av nye interessepunkter

I samarbeid med Navily, en ledende sosial seileveiledning om ankringsområder og havner, viser appen nå tusenvis av destinasjoner over hele verden – slik at brukerne enkelt kan søke etter en fortøyningsplass eller andre interessepunkter, som strender, butikker og mye mer.

Disse dataene inkluderer tilleggsinformasjon om tilgjengelige fasiliteter, VHF-kanal, telefonnummer, antall båtplasser, sikkerhetsdybde, lengde og bilder og anmeldelser fra brukere.

Nå tilgjengelig på seks språk

C-MAP: Boating-appen har også utvidet sin globale tilstedeværelse, og den er nå tilgjengelig på tysk og italiensk, i tillegg til engelsk, fransk, spansk og norsk.

«Vi er så fornøyde med den nye C-MAP: Boating-appen og de nye funksjonene og oppdateringene vi har introdusert for å forbedre opplevelsen for alle brukere som planlegger en seile- eller fisketur,» sier Max Cecchini, C-MAP-serviceforhandler. «Appen er en intuitiv og mobil måte for båtførere å få tilgang til ledende kart fra C-MAP på. Med riktig informasjon før, under og etter båtturen kan båtførerne ta trygge og selvsikre valg, og få en mer bekymringsløs reise, uansett hvor de velger å dra.»

C-MAP: Boating-appen kan lastes ned gratis og åpnes på en rekke enheter, inkludert telefon, nettbrett og datamaskin. Brukere som reiser til et område uten Internett- eller mobildekning, kan oppgradere til Premium-versjonen og laste ned kart og værinformasjon for frakoblet bruk, slik at de kan være trygge uansett hvor reisen går.

 Last ned appen fra App Store eller Google Play.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy