Hjem Fiske Cato Bekkevold ute med ny video

Cato Bekkevold ute med ny video

Av Daniel

De fleste som er litt aktive innen fiske vet hvem Cato Bekkevold er. Om ikke, er det mulig at du kjenner han igjen som trommeslageren i Red Harvest. Som sagt er ikke Cato en ukjent skikkelse i fiske miljøet der han har holdt foredrag, skrevet bøker og artikler. For noen år tilbake valgte han å flytte til Trøndelag, nemlig Tydal, der den nye filmen han har laget er filmet.

Jeg har så heldig og fått sett denne filmen som heter “Fjellfiske i Tydal” og for å si det sånn, så ble jeg ikke skuffet over denne filmen. Jeg har lenge snakket med min far om å reise til Tydal for å fiske, og nå fikk jeg bare enda mer lyst til å pakke teltet og komme meg av gårde. Tror alt jeg trenger er å låne han filmen, så er han like gira som jeg er. I filmen tar Cato Bekkevold og kameramannen for seg alt fra dorging til fluefiske. Enten du er en ivrig isfisker eller haspel fisker, så vil du elske denne filmen.

Var litt lite fluefiske i filmen, men det var noen klipp med. Ellers er det nok filmer med fluefiske, så litt annet skader ikke. Ikke nok med at det er en utrolig flott film der du får se flott ørret og røye, men du plukker opp et tips eller to på veien. Skulle du ikke synes filmen var lærerik nok, så er det med bonusmateriale som tar for seg bombarda og annet.

Her kan du se en liten smakebit av filmen, og om den ikke gir deg lyst til å se filmen, så kan du like godt legge fiskestanga på hylla.

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_27]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy