Hjem Fiske Daddy long leg i Austevoll!

Daddy long leg i Austevoll!

Av Redaksjonen

Høsten er for mange slutten på en lang sesong og man har ofte et behov får å få fisket av seg de siste krampetrekningene før kulda setter inn. I flueboksen myldrer det av fluer og man blir til et stort spørsmåltegn med en gang man åpner boksen. Hva skal jeg velge?

I helgen tok jeg meg en snartur til Bergen. Rastløs som jeg er og fiskesjuk som jeg var så bestilte jeg meg en flybillett fredags kveld og reiste til Bergen lørdag morgen. I Austevoll ble jeg møtt av den alltid blide Arne Lunde. Han sto for kost og losji i helgen og gav meg svaret på spørsmålet jeg stilte innledningvis. Se filmen og gjør som Arne: Bind en daddy, finn et vann og fisk en storfisk!

Video og tekst av Torogthor.no

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy