Hjem Fiske Norway Pikemaster 2019 – Norges råeste gjeddekonkurranse?

Norway Pikemaster 2019 – Norges råeste gjeddekonkurranse?

Av Redaksjonen

Til helgen starter kanskje noe av det råeste Norge har å by på av gjedde-konkurranser. Norway Pikemaster 2019 skal arrangeres tre forskjellige steder. Det vil bli en vinner for hver av plassene og en “pikemaster” til slutt. Ryktene sier også at det kommer til å bli et ganske heftig premiebord.
Når Fiskeavisen.no ble tipset om dette ble vi helt klart nysgjerrig. Derfor tok vi en prat med en av personene bak dette prosjektet, Marius Godli.

-Ideen rundt Norway Pikemaster (NPM) begynte å rulle sensommeren 2018. Vi hadde lyst til å lage en gjeddefiskekonkurranse i et litt annet format en hva vi er vant til å se her hjemme. Siden vi er nye i arrangør verden måtte vi tenke over hvordan vi skulle lage en konkurranse vi ville klare å gjennomføre. Planene kan nemlig bli veldig store når man sitter med et brennende engasjement, forteller Godli til Fiskeavisen

Har NPM kommet for å bli?
– Planen er at dette skal være en konkurranse for fremtiden, derfor gjør vi mye av jobben nå første året og håper andre foreninger/klubber tar arrangements ansvar i fremtiden. Konkurransene er bygget på det samme prinsippet i 2019. Vi har forespurt foreninger og klubber om de kan stå for selve arrangementet, så gjør vi jobben i forkant. På den måten kan vi lage en konkurranse hvor vi er med å peke ut veien for hvordan foreninger på sikt kan drive en gjeddefiskekonkurranse i dette formatet, forteller Marius

Kan du fortelle litt om konkurransen?
– Konkurransen blir på tre forskjellige lokasjoner i tre forskjellige perioder i gjeddens års syklus.  Tre enkelt konkurranser hvor de 2 beste resultatene vil telle mot tittelen som Norway Pikemaster. Den som skal klare å krone seg Norway Pikemaster 2019 må vise at de håndterer alle forhold.

Har dere fått noe hjelp med å få til dette?
– For å klare å gjennomføre konkurransen var vi avhengige av å ha med sponsorer på laget. Vi gikk ut til leverandører i markedet og spurte om dette var noe de hadde lyst til å være med på. Vi ble blåst av banen av hva vi møtte av positivitet for det vi la frem til dem.

– Premielisten er enda ikke helt ferdigstilt. Det vi er ganske sikre på er at vi vil ha et premiebord som de fleste burde være interessert i å være med å kjempe om.

– Leverandører som er med på laget er:Lowrance, Rapala, Shimano, Mustad, MotorGuide og Skittfiske.

– I tillegg til leverandører har vi fått uvurderlig hjelp fra venner og bekjente til å lage en grafisk profil og sette opp nettsiden Pikemaster.no, forteller en meget engasjert Godli til Fiskeavisen.

Marius avslutter med at påmelding til konkurransen finner du på nettsiden deres, og da de er nye på å arrangere sa de seg nødt til å sette et tak på 50 båter i hver konkurranse.

For påmelding og mer informasjon, så kan dere gå inn på nettsidene deres – Pikemaster.no

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy