Hjem Fiske Hva med denne man caven?

Hva med denne man caven?

Av Redaksjonen

Har du noen gang drømt om en man cave? Eller kanskje du har, men sliter med å få det til å se bra ut?
Bård Isaksen har virkelig lagt ned tid for å få sitt rom til å se helt fabelaktig ut. Spesielt om du er en fluefisker, så tror jeg at han har bygget drømmerommet ditt. Vi i Fiskeavisen ble veldig sjalu på dette rommet og bestemte oss for å få ut litt informasjon fra Isaksen.

Hvor kom ideen til å lage et eget fluefiskerom fra?
jeg har hatt alt for mye utstyr liggende rundt uten system i en bod. Hver gang jeg skulle ut å fiske så var det kaos med å finne det utstyret som skulle brukes til den planlagte turen. Da vi bestemte oss for å bygge på huset fikk jeg tillatelse av fruen til å lage mitt eget rom til utstyret. Målet var da å få det så oversiktlig som mulig.

Hvor fant du inspirasjonen til design og elementer til rommet?
Alt kommer fra eget hode. Jeg har sett mye rundt på nett for å finne inspirasjon, men uten stort hell. Alle møbler kommer fra IKEA, så da var jeg var ett par turer der for å plukke ut de møblene jeg mente passet best. Tapeten på veggen er spesiallaget av CSN Media AS etter inspirasjon fra et bilde jeg fant på Google. Veggfestene til stengene var det min svigerfar som kom med ideen til, det var også han som produserte de for meg.

Hva er du mest fornøyd med?
Jeg er vel egentlig veldig fornøyd med alt. Hvis jeg skal trekke frem noe spesielt så ble jeg veldig fornøyd med veggfestene til stengene, den unike tapeten og at jeg fikk lov av dama å få et så stort rom kun til fiskeutstyr. Jeg er også veldig fornøyd med at jeg har fått hengt opp min første fluestang som jeg fikk til jul for 25 år siden sammen med min fars gamle glassfiberstang som jeg lærte meg å kaste med på plenen som guttunge. Disse to stengene har høy sentimental verdi siden det var disse to som startet lidenskapen for fluefiske.

Har du noen tips til andre som vil lage et slikt rom?
Ta mange mål for å finne ut hvor mye plass man har til rådighet. Tenk enkle praktiske løsninger og la fantasien få fritt spillerom. Det behøver ikke å bli så dyrt hvis man klarer å være kreativ. Sjekk ut ebay, der kan man finne utrolig mye kule ting til en billig penge.

Hva sier familiemedlemmer og venner som ikke fisker når dem ser dette rommet?
– Noen tenker nok at det er galskap, men det har kun kommet positive tilbakemeldinger. Mange blir nok sjokkert over mengden av utstyr, men de som kjenner meg vet at jeg lider av samlemani.

Klarer du å holde deg i rommet, eller blir trangen til å komme seg ut å fiske for stort?
– Som småbarnsfar og selvstendig næringsdrivende har jeg dessverre ikke så mye tid til å fiske som jeg selv ønsker. Det blir noen planlagte turer i året sammen med noen fiskekompiser, da gjerne ukeslange turer til utlandet. De impulsive dagsturene blir det ikke så mange av, men nå som byggeprosjektet er ferdig regner jeg med å få litt bedre tid i 2018

Enten du er fluefisker eller fisker med haspel,  tror vi at dette inspirerer de fleste! En slik “man cave” står nok på ønskelisten hos de fleste! 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy