Hjem Fiske Er du mellom 13 og 18 år? Og vil prøve laksefiske?

Er du mellom 13 og 18 år? Og vil prøve laksefiske?

Av Redaksjonen

Er du mellom 13 og 18 år, har du en gylden mulighet til å bli med på Camp Villaks. Dette er rekrutteringsprosjekt med Norske Lakseelver og Norges Jeger- og Fiskerforbund(NJFF).

Med tilskudd fra Sparebankstiftelsen, er det kjøpt inn fiskeutstyr som er fordelt ut i de elvene som arrangerer disse arrangementene. Campene arrangeres av medlemslag, og/ eller av lokallag av NJFF. Målet er at flere ungdommer skal oppleve den fantastiske følelsen av når laksen napper så hardt i flua, at adrenalinet pumper så du rister.

Camp Villaks er en fiske- og friluftscamp, som arrangeres over hele landet fra midten av juni til slutten av august. Dette er et lavterskel tilbud, som all ungdom kan bli med på. Det kreves ingen bakgrunnskunnskap eller eget fiskeutstyr. Guiding og instruksjon er inkludert på alle camper, og det samme med utlån av fiskeutstyr.

– Det fortsatt mulighet til å melde seg på, forteller Sondre Breian, prosjektleder for Camp Villaks fra NJFF til Fiskeavisen.

Her finner du en oversikt over hvilke elver som tilbyr Camp Villaks, og når de forskjellige vampene holdes.
Her kan du melde deg på!

– På Camp Villaks får man oppleve laksefiske på sitt beste! Man opplever ett godt sosialt miljø med andre ungdommer fra ulike plasser i hele landet. I tillegg får man fine stunder i elven, hvor man kanskje får sin første laks, forteller Emil Haugli Endresen til Fiskeavisen. Han deltok selv på Camp Villaks i 2021.

Det er ikke bare Emil som er strålende fornøyd med å ha deltatt på Camp Villmark. De positive tilbakemeldingene man mottar fra deltakerne, viser at dette er noe ungdommen virkelig setter pris på.

– Camp Villaks byr på mange minnerike opplevelser. Dette er sommerens desidert største høydepunkt! Fra spennende elver helt i sør, til elver i midnattssol i nord. Du kan selv velge og vrake i de campene du synes virker spennende. Jeg har deltatt på mange camper over hele landet, og vil anbefale alle å dra på Camp Villaks. Her får du oppleve samhold, du får nye vennskap, og du møter folk med samme lidenskap. Erfaren eller uerfaren, campene er for alle! Her vil du garantert bli en bedre laksefisker, for alle campene har dyktige instruktører som kan veilede deg med lokal kunnskap og kjennskap om elva, forteller Rahim Hansson til Fiskeavisen.

Sondre forteller videre til Fiskeavisen, at de allerede har gjennomført en camp i år.

– Vi har hatt en camp i Bjerkreimselva med 18 jenter og 1 gutt. Det var en skikkelig herlig opplevelse rekrutteringsmessig, forteller Sondre til Fiskeavisen.

Bilder fra årets camp i Bjerkreimselva

Bildene er tatt av Camp Villaks.

Campene har ulik aldersgrense, noen fra 13-18 år, andre fra 15-18 år. Sjekk aldersgrense for den campen du vil bli med på.

Ønsker du å vite mer om campene på Camp Villaks, så kan du alltids besøke hjemmesidene, eller ta kontakt med Sondre Breian.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy