Hjem Fiske Fikk ny familie rekord på storlaks

Fikk ny familie rekord på storlaks

Av Redaksjonen

Under åpning av Ranaelva, så skulle Webe Helen Buschmann slå familierekorden på laks.
Mannen har tidligere fått en på 13,3 kilo, men denne greide Webe å slå med sin utrolige laks på 15,6kg.

– Jeg hadde fisket et par timer og vurderte å ta en pause da jeg trodde jeg satt fast i bunnen. Jeg hadde ikke rigga stanga selv og sjekket ikke bremsen, så da jeg sveivet i vei skjedde det ikke annet enn at snøret fortsatt gikk ut. Da ante jeg uråd og i neste øyeblikk var laksen oppe rett foran meg. Da ble det fart på samboeren min, og laksen! Den dro ut nylon i rasende fart og jeg hadde min fulle hyre med å holde stanga oppe, forteller Webe til Fiskeavisen.

Hun forteller at hun har betennelse i begge skuldrene, noe som gjorde denne fighten ekstra hard. Med litt koordinering, så byttet hun og samboeren på å holda stanga. De kjempet godt over en halvtime med å få den opp . Når vi prater med henne noen timer etter fighten, så røper hun at det fortsatt verker i armene.
– Dette var en stor opplevelse for meg som kun har fått en laks på 4 kg fra før. I følge gubben var det kun ørene som stod i veien for at ikke gliset mitt gikk helt rundt.

Webe Helen Buschmann med laksen på 15,6 kilo.

Laksen var en nydelig hunnlaks på 115 cm, den ble tatt på en 40 grams salamander sluk med en krok.

– Det ble mye spøk og moro på fiskebutikken da vi leverte fisken inn til røyking. På nordnorsk vis ble det spekulert høylydt i hvor bra dette «haillet» måtte være avslutter Webe til Fiskeavisen.

Vi i Fiskeavisen spekulerer også litt i dette haillet! Men er veldig glad på vegene av Webe og gratulerer så mye med flott fangst.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy