Hjem FiskeguiderFluefiske Film: På jakt etter sjøørret i Nordland

Film: På jakt etter sjøørret i Nordland

Av Redaksjonen

Å se en annen mann få fisk, uten å få det selv, kan være hardt. Det fikk Fiskeavisens Daniel Tilrem føle på i denne kortfilmen fra sjøørretfiske i Nordland. 

Kortfilmen ligger nederst i artikkelen. 

Foto: Martin Tilrem

Det er ingen tvil om at Nordland har mange fiskeplasser å tilby. Spesielt hvis du er på jakt etter sjøørret. Mange av dem er bortgjemte og ukjente for de fleste. Fiskeavisen kommer ikke til nevne noen av dem, selv om det ikke er en hemmelighet at vi hadde base i Brønnøysund denne sommeren. 

– Mamma og pappa har nok år bak seg nå til å kjenne til de fleste, gode fiskeplassene i området, forteller Tor Arne Tilrem til Fiskeavisen. 

Protagonisten i filmen er likevel ikke helt fornøyd med fremstillingen av seg selv ved kysten. 

– Fremstillingen var vel på grensa til litt mobbing, men det er noe med det å komme opp til Brønnøysund – etter å ikke ha vært der på en god stund – og se fisk som bikker 2-kilos grensa, forteller Daniel Tilrem. 

I samme fylkeskommune planlegges det forøvrig lakseoppdrettsanlegg innenfor UNESCO Verdensarv-grensen. Det kan du se mer om her. 

Og plassene ser ut til å levere. Bli med Fiskeavisen på Sjøørretjakt i Brønnøysund, Nordland.

Klipp og Regi av Martin Tilrem. 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy