Da er ventetiden endelig over, og vi har virkelig gledet oss til første episode av den nye sesongen av Fiskeskolen. I sesongdebuten er det den spreke og velsmakende hysa som skal til pers, ved hjelp av ferdigknytte Natural Bait-takkel egnet med makrell og reker.
Hysene liker seg best på fine sedimenter, fra helt oppe i fjæresteinene og ned mot 100-metersmerket. Arten er mer eller mindre altetende, men krepsdyr og småfisk utgjør hoveddietten. Arten finner en både ute i havet og inne i fjordene, og nå om vinteren er fiskene ofte i toppkondisjon.
Bli med John Ivar Askevold og Endre Hopland når de reiser ut etter den klassiske fiskekakefisken, som faktisk gjør seg vel så godt som steikefisk eller bakt i ovnen.
Utstyret som er brukt i videoen:
(Sponset)
Lawson NorthSea-stenger
Prey Winder PSD HS 6,0:1 370 m 0,40mm
Søvik Natural Bait-takkel