Hjem FiskeguiderFluefiske Første runde i Norgescupen – Fluefiske

Første runde i Norgescupen – Fluefiske

Av Daniel

 

NKFF har laget en flott video fra første runde i Norgescupen i fluefiske, den ble avholdt 6-8 mai i Guddal/Yndestad Sogn og Fjordane.

Norgescupen er kvalifiseringsgrunnlaget til VM og EM – lagene.
I regi av NKFF blir det arrangert minst tre Norgescup runder hvert år, pluss et NM. Én norgescup runde består av tre fiskeøkter á tre timer, altså ni timer fiske. Mens NM består av fire fiskeøkter á tre timer, tolv timer fiske. Videoen ovenfor viser fiske fra første cupen i år, for å gi deg et bilde hvordan det er å være med i Norges cupen.
Rundene i Norgescupen og NM er det som danner en sammenlagt ranking, som avgjør hvem som blir et lag som stiller internasjonalt på veiene av Norge.
Alle resultater pluss sammenlagt liste fra årets konkurranser ligger ute på nettsiden www.nkff.net

Både NC og NM er åpent for alle som fisker med flue, som liker å omgås likesinnede og ikke minst ønsker å lære noe nytt og utvikle seg som fluefisker. Invitasjoner til hver konkurranse i regi av NKFF blir publisert på Facebook side (NKFF – Facebook) og på nettsiden, her står det hvordan man melder seg på. Man velger selv om man vil delta på én enkelt eller flere konkurranser.

Takk til Erlend Vivelid Nilssen for tips og informasjon.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy