Hjem Fiske Danmark et sjøørret paradis?

Danmark et sjøørret paradis?

Av Daniel

Danmark et sjøørret paradis? Ikke akkurat spør du meg, men det kommer jeg tilbake til.

Tor-Arne ser etter vak

Tor-Arne ser etter vak

Fredag 7 oktober klokken 13:30 gikk flyet til København for å fiske sjøørret, å fy som jeg har gledet meg, det var første gangen jeg skulle reise ned til Danmark for å fiske sjøørret eller fiske i hele tatt. De andre gangene har det kun vært shopping og fylla turer osv.

Vi var ti nordmenn som reiste ned dit i forbindelse med en fiskekonkurranse fly selskapet SAS har hos seg internt.
SAS har en fiskegruppe i hvert land, som alle ansatte kan være med i. (Noe alle arbeidsplasser burde ha)
Jeg har vært et eksternt medlem i flere år ettersom min far har jobbet i SAS.
Dette er grunnen til jeg fikk lov å bli med til Danmark. Hovedsakelig er det kun for de ansatte, men laber påmelding gjorde det slik at jeg fikk være med.

Når vi landet var det bare å finne vår danske sjåfør. Etter en liten ringerunde for å høre om alle hadde kommet seg frem, så fant vi ut at to nordmenn var igjen i Norge, skuffende nok hadde de ikke sagt fra at de ikke kunne komme allikevel.Da ble det syv nordmenn mot syv dansker, noe vi kunne si var urettferdig da vi var på dansk hjemmebane.. Danskene var så hyggelig å kjørte oss til vårt bosted i Stevns. Denne dagen gikk mest til å spise god mat.

[ads1]

Morgningen etter hadde vi litt problemer med Østavind, som var uvanlig i Danmark på denne tiden. Kan ikke skjønne at danskene synes det er uvanlig at det blåser i en annen retning. Grunnet at vinden blåste i feil retning ble det bestemt vi skulle prøve en plass ved Vordingborg.(Se på kartet her https://goo.gl/maps/s9Q5vn8NWHn ).
14 menn prøvde fisket fra klokken 09:00 til 18:00  og endte med at en danske fikk en sjøørret på mindre enn 35cm og minstemålet er 45 cm. Så den var ikke tellende.
Med såpass høye forventninger jeg hadde før jeg dro, så vil jeg si jeg var mildsagt skuffet over hva Danmark leverte.
Var bare å komme seg tilbake til bopelen og nyte god mat og premieutdeling.

Danskene var så gjestfrie at de tok loddtrekning på premiene der alle nordmennene fikk premie utenom meg.  Snakk om å trekke feil lodd! Men skal ikke kimse av det. For nordmennene fikk gullmedalje, så med gull i lomma gikk turen hjem igjen. Om du lurer så skal jeg selvfølgelig tilbake. Starten av mai neste år blir neste tur.

 

Tor-Arne nyter en kald en på flyet
Alle bilene på plass
Jobb å få på vaderne
Tor-Arne ser etter vak
Lunsj
Prøver lykken
Viktig med kos
Stranda
Stranda
Norge tok gull
Slitne karer på vei hjem

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy