Hjem Nyheter I år kommer Camp Villmark før påske

I år kommer Camp Villmark før påske

Av Redaksjonen

Camp Villmark har for 2023 fått et nytt tidspunkt, i år kommer messen før påske.

-Camp Villmark går vanligvis av stabelen i månedsskiftet mars/april, og ofte helgen etter påske. I 2018 ble messen avhold litt tidligere, og resultatet var en besøksrekord på hele 25 000 personer, forteller prosjektansvarlig Per Anders Iversen til Jegeravisen.

Per Anders forteller videre at de ved å legge messen til uke 12, ønsker å strekke seg mot denne rekorden igjen.

-Årsaken til at vi ikke booket denne helgen med en gang, er at den opprinnelig var satt av til en annen messe. Da denne ble kansellert i høst, hoppet vi på sjansen etter å ha konferert med de utstillerne som allerede hadde meldt seg på.

-Fokus i 2023 blir å forbedre fiskeområdet vårt. Vi har et sterkt ønske om å tilby publikum et bedre utvalg innen dette segmentet, men vi har slitt med å få med oss bransjen. Forhåpentligvis lytter de til alle fiskeentusiastene som ønsker dem her, og hjelper oss å bygge et spennende og innholdsrikt fiskeområde neste år.

I og med at messen går før påskeferien i år, har de tro på at dette vil ha en viss påvirkning på både utstillere og ikke minst produkter. De har allerede fått med seg noen nye spennende utstillere innen fiske- og friluftsegmentet, og registrerer at flere av de som var med i -22, kommer til å justere varepakkene sine i henhold til sesong.

Per Anders Iversen vil i tillegg oppfordre publikum til å kontakte de direkte dersom det er produkter, utstillere, foredragsholdere eller aktiviteter de savner på messen.

-Vi er til for publikum, og skal gjøre alt vi kan for å fylle hallene med relevant innhold for alle de som besøker oss, avslutter Per Anders Iversen.

Her kan du lese mer om Camp Villmark.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_35]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy