Hjem Fiske En ide og litt guts = Suksess

En ide og litt guts = Suksess

Av Raphael Pedersen

Mathias med en skolest. Denne ble tatt på treffet i 2016. En av de tøffeste artene man kan ta på stang!

Det hele startet som en god kombo av en super ide og tomprat en dag for noen år siden, mens meg selv og Peter Stenhjem Lie var på vei inn til Rosendal Sier Mathias Botnen (21)  fra Bergen. 

Botnen sin tanke var å invitere likesinnede mennesker til et fiske-treff i Rosendal. Artsfisket har blitt en populær greie nå de siste årene og  flere  hiver seg på trenden. Det er altså dette treffet dreier seg om, artsfiske  i  Hardangerfjorden.

Tanken ble til virkelighet og arrangementet ble opprettet på facebook for første gang i 2014.

Mathias forteller at allerede første gang i 2015  ble det en fin gjeng med artsfiskere som samlet seg i utkanten av Rosendal. Mange tøffe fangster og en ekstremt gøyal helg gjorde at han kjørte på igjen i 2016. Treff nummer to som gikk av stabelen i Juli 2016 ble enda større enn året før. Folk reiste fra hele landet og premiebordet var større enn han kunne drømme om. Selv om hovedfokuset er sammenkomsten, kjøres det litt små konkurranser via treffet. Ingen skal føle seg presset til å delta i en gjev konkurranse. Det sosiale står i hovedfokus, men muligheten for noen flotte premier er der.

Peter S lie med spisskate tatt under treffet i 2015. Foto: Mathias Botnen

Botnen skal arrangere treffet for tredje året på rad nå i 2017 og sier at han forventer enda flere deltakere enn året før. Dette vokser. En gylden mulighet for mennesker som ønsker å fiske med svært drevne fiskere. Det er masse tips, muligheter og behjelpelighet blandt deltakerene som kommer. Er du ny i gamet, eller ønsker å prøve noe annerledes fiske, da er dette stedet du bør dra i sommer. Variabelt fiske fra bryggefiske til båtfiske ned til 500meters dyp og fjorden huser mengder med fisk og forskjellige arter, stort og smått!

Det er vel ikke noe annet å si enn at denne ideen virkelig har blitt en suksess. Selv gleder jeg meg til å delta igjen for tredje året på rad. Det har blitt et høydepunkt! –  Raphael Pedersen-Fiskeavisen.no 

Ta en titt på gruppens Facebook side. Der kommer info om overnatting og båtleie.

 

 

 

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy