Hjem Fiske Jakten På Sjøørreten “Høst & Lidenskap” – Fiskejegeren

Jakten På Sjøørreten “Høst & Lidenskap” – Fiskejegeren

Av Ole Martin Gilbu

Så var det tid for ny Jakten På Sjøørreten film. Denne gangen har jeg valgt å dele den i to deler. Del 2 blir publisert om ikke så lenge.

Som alltid så har jeg ikke brukt så lang tid på selve filmingen til denne filmen, men brukt lang tid på redigering på grunn av flytting og andre fiskerelaterte ting som har vært. Jeg filmer bare på noen få av mine fisketurer. Jeg opplever alltid nye artige fiskesituasjoner, jeg dumper ofte borti de litt finere sjøørretene, og ikke minst så suger jeg til meg de store naturopplevelsene. Det er en lidenskap og høsten har kommet til min bakgård

SJØØRRETFISKE I KRAGERØ

Etter en fantastisk laksefiskesesongen, så føltes det både godt og riktig å komme seg ut på jakten etter sjøørreten igjen.

Høsten kom fort, og for meg er det starten på den tiden av året jeg virkelig trives best i min bakgård og jakten på sjøørreten. Oktober, november og desember er den tiden på året jeg får de fineste sjøørretene, men også den tiden av året jeg nyter turene på en litt annen måte. Med min varierte bakgård så har jeg bordet dekket for både gode fiske og naturopplevelser, noe som vil komme litt enkelt frem i denne første delen av filmen. Det blir glimt av noen av de fine fiskene jeg har fått i det siste, diverse tankeganger og glimt av mine fiskeområder.

DEL 2 så vil litt mer av lidenskapen for fiske og natur komme frem. Der skal vi ut til favorittområdene mine hvor vi skal ta skikkelig for oss mitt fiske i slike områder. I tillegg skal jeg binde et par fluer, og ja jeg kan røpe at det blir kraftig flex.

Så da fortsetter Jakten På Sjøørreten i samme stil og igjen takker jeg alle som holder gleden min av å lage disse filmene varme.

– Ole Martin Gilbu
FISKEJEGEREN.COM

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy