Hjem Nyheter Jeanett Brudeseth Bersås blir vår ambassadør og stiller snart i NM

Jeanett Brudeseth Bersås blir vår ambassadør og stiller snart i NM

Av Daniel

(Fremhevet bilde er tatt av Daniel Andersen)

Jeanett Brudeseth Bersås er ikke et ukjent navn i fiskemiljøet lenger. Etter vårt første innlegg om henne ,har hun utviklet seg raskere enn de fleste gjør på så kort tid. Det har gått et snaut år siden Odda damen gikk fra lyrfiske , til et mye mer spennende og variert fiske. Hun ble rett og slett bitt av fiskebasillen, og lider av “fiskedilla”! Noe vi synes er helt greit. Det har resultert i flere tøffe arter og pokaler i konkurranser.

Beste dame i Nordsjøfestivalen 2017
Foto: Privat

Det er ikke noe annet å si, enn at hun ruger på et stort talent. Slike prestasjoner blir jo selvfølgelig lagt merke til. Derfor ønsket vi henne som ambassadør i Fiskeavisen.no.  Vi spurte henne, og hun sa ja. NM i havfiske står for tur nå, og Fiskeavisen.no sponser hennes deltagelse i den gjeveste havfiskekonkurransen i Norge. Vi setter selvfølgelig ingen krav om at hun vinner. Vi vet at konkurransen blir tøff. Det er store navn, med årevis av konkurranse erfaring som deltar her. Men det skal selvfølgelig bli gøy å se hvordan hun klarer seg mot de beste!

For oss betyr det mye å ha Jeanett med på laget i Fiskeavisen. Hun er ei dame, vi har fulgt  nøye med på det siste året. For oss er det nettopp slike som henne, med lidenskap og pågangsmot som er virkelige ambassadører for denne hobbyen vi alle her elsker. Så velkommen med på laget Jeanett! Vi ser frem til et hyggelig samarbeid med deg.

Her har hun fått en virkelig drømmefangst. Spisskate. Foto- Privat

Ambassadører Fiskeavisen pr dags dato: TorogThor og Jeanett Brudeseth Bersås

 

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Jeanett debuterte i NM i havfiske og vant dameklassen - Fiskeavisen.no 22. oktober 2017 - 19:41

[…] en stund tilbake, publiserte vi at Jeanett ble ambassadør for Fiskeavisen.no  og at hun skulle debutere i NM havfiske. I alle årets konkurranser har hun vunnet sin klasse, men […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy