Hjem Nyheter Kunstig agn- Vi trenger testpersoner!

Kunstig agn- Vi trenger testpersoner!

Av Raphael Pedersen

Hei folkens!

I årevis har markedet tilbudt oss kunstig agn i forskjellige merker, former og til forskjellige formål. Det er mange meninger om hvor effektivt eller ikke dette er.

Vi ønsker å dra med DERE i denne testen. Her snakker vi om alt fra havfiske til abborfiske. Vi ønsker å blande inn både viderekomne og nye sportsfiskere, ca 10-15 stk. Slik vi ser det, er dette metoden som gir best helhetsvurdering. Det er de store aktørene  innen kunstig agn  vi tester ut denne gang, og i stort utvalg. Vi har vel totalt nærmere 15-20 varianter.
Kravene som settes til testpersonene er at det under testen skal fiskes med agnet dere blir gitt og at testpersoner sender oss en rapport med tekst og bilder tilbake. Vi stiller selvfølgelig med agn og sender det til personene vi plukker ut.

Vil du bli med? Fortell oss om hva DU liker å fiske i kommentarfeltet eller via melding på Facebookpagen vår.  Mer info vil bli gitt når test teamet er satt.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy