Hjem Fiske Lasse fikk to kjempestore gjedder på over 16 kilo

Lasse fikk to kjempestore gjedder på over 16 kilo

Av Redaksjonen
Lasse Bergström med den största gäddan som vägde över 17 kilo. Foto: Privat

BIlde over er av Lasse, med den største gjedda på 17 kilo. Foto: Privat

Nå som vi går i mot vår og varmere vær, så starter gjeddefisket for fullt her til lands. I vårt naboland Sverige, er det litt flere ivrige gjeddefiskere, og en de er Lasse Bergströms fra Stockholm. Han hadde en fantastisk fiskelykke ute på Vänern, der han fikk, ikke bare en, men hele to gjedder på over hele 16 kilo.

For de fleste gjeddefiskere så er målet å bikke den magiske 10 kilos grensa. Alt over det, er bare en stor bonus. Da kan man bare forstille seg hvordan opplevelsen er av å få disse to megastore gjeddene.

Lasse var ensom i båten begge gangene, men rutinert som han var ringte han en venn, som kunne dokumentere og fotografere, og ikke minst veie fiskene. Når svenske Fiskejournalen prater med han, er han på vei hjem i en enorm eufori over hendelsene.
– Den første på 16,1 fikk jeg på torsdag. Det var min livs fisk. Jeg sa til kjæresten min på kvelden, at det finnes nok noen større fisker der ute. Jeg dro så til samme sted igjen, forteller Lasse til Fiskejournalen

Det skulle Lasse ha helt rett i, for når han dro ut igjen, så fikk han en enda større fisk på hele 17.280 gram, og med en lengde på 125 centimeter.

Les hele historien hos Fiskejournalen

Lasse med gjedda på 16,1 kilo – Foto Privat

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy