Hjem Fiske Leif fikk monsterørret på kroken

Leif fikk monsterørret på kroken

Av Redaksjonen

Leif Erik Østby var ute med båt i Mjøsa sammen med kamerat Jan Ove Hagen. Jakten på storørreten var på gang, men at det skulle klaffe så bra som det gjorde denne gangen, var de nok ikke veldig godt forberedt på. 

“Dagen startet med klare planer om en tur på Mjøsa etter mye vind og regn de siste dagene. Dro ut med en kompis i sørenden i 17 tiden, og vi satte to stenger på dypet og to i overflata med god tro på fisk etter mye regn de siste dagene. Vi kjørte et par timer uten å merke noe før jeg så den ene stanga vi hadde i overflata begynte å bøye seg kraftig. Fisken tok veldig pent, og jeg fikk satt et skikkelig mothugg. Da raste den ut 50 meter før den bare stod å stanga på dypet. Fisken var råsterk og jeg skjønte fort at den var virkelig stor.” forteller Leif på melding til Fiskeavisen, før han fortsetter;

“Den byttet på å stange, komme rett imot, rase ut og var mye også over vann. Holdt på sånn i 25 minutter før jeg fikk presset den inn, og kompisen min Jan Ove Hagen fikk den opp i håven. Da vi så hvor stor og feit den var, så ble det både noen gloser og litt gledesscener kan man si. Det har blitt noen virkelig fine utpå her i sommer, men denne er det noen timer imellom. Fisken tok en svart og grønn wobbler.”

For fisken Leif og kompisen dro inn var på hele 8,5 kilo, og målte inn på 87 centimeter. Leif presiserer at de hadde sluppet fisken ut, hadde det ikke vært for at den blødde veldig. 

“Har 2 fine på 4.5 i sommer. Men denne skal det nok litt til å slå. Neste mål blir vel 10+ da” avslutter Østby. 

Kameratene konkurrerer ofte sammen under navent Team Gruva. 

Foto: Jan Ove Hagen

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy