Hjem Fiske Med denne tjenesten kan du finne nye fiskeplasser!

Med denne tjenesten kan du finne nye fiskeplasser!

Av Daniel

Mittfiske.no er en ny tjeneste som skal gjøre det enklere for deg som bruker å finne fiskeplasser, teltplasser, handikapp plass, osv.
Lanseringen var i Mars i år, så tjenesten er ganske ny men det skal ikke stå på innholdet selv om.
Vi i Fiskeavisen synes at dette virker som en kjempe plattform, som gjør det enklere å komme seg ut å fiske, derfor tok vi en prat med Ralf Dierich som er daglig leder for MittFiske.

Kan du fortelle litt hva MittFiske.no er?
Mittfiske.no er en ny måte å finne fine fiskeplasser. Du får presentert fiskeplasser etter dine ønsker og behov. Å planlegge din neste fisketur blir enklere enn noen gang med vårt unike filter, innebygde kartløsning for selve fiskeplassen og den måten vi presenterer fiskeplassene på.

Hvem er personene bak?
Vi er fem friluftsinteresserte familiefedre som ønsker å gjøre det enklere for sports- og fritidsfiskeren å planlegge  sin neste fisketur og dele opplevelsen.

Vi har variert og relevant kompetanse innen markedsføring, webutvikling, og bred kunnskap om fisk/fisking.

Hvor kom ideen fra?
En Idè er ofte en plan på problemløsning. Problemet mange har i dag, er å finne fiskeplasser uten å måtte bruke timer på nettet. Det er mange barrierer for å få nok informasjon om fiskeplassen som passer fiskerens behov eller ønsker.  Som regel finner du vann i et spesielt området, men det mangler viktig informasjon om for eksempel parkering, teltplass, familievennlighet, tilgang for personer med bevegelseshemming eller hvor du får kjøpt fiskekort.

Når et slikt problem er avdekket og kreative hoder samles er idèen om en løsningen ikke langt unna.

Hvem er MittFiske.no ment for?
MittFiske.no ønsker at så mange som mulig skal få gode opplevelser i naturen ved å fiske i vann, elv eller sjø. For eksempel sportsfiskere som vil prøve nye plasser, fritidsfiskere som ønsker nye utfordringer, foreldre som ønsker en god opplevelse for hele familien, eller personer med funksjonshemming som er på jakt etter en fantastisk fritidsaktivitet.

Hvordan finner dere fiskeplassene? De fleste røper jo ikke sine gode fiskeplasser.
Den viktigste kilden er våre fiskeeksperter som har stor interesse for å fiske, liker å dele kunnskap, opplevelser og erfaring. I Norge er det hundretusenvis av fiskevann og i mange fiskes det for lite. Våre fiskeeksperter har fokus på at de fiskeplassene som de legger ut via MittFiske.no fint kan legges ut for allmenheten. Fiskeplasser som de mener ikke bør logges i løsningen pga. at et økt fisketrykk kan påvirke bestanden negativt, vil ikke bli lagt ut. Vi er opptatt av en bærekraftig utnyttelse av våre naturressurser i samsvar med grunneierens ønsker.

Bilde av kartene

Er det noe form for fiskegaranti på plassene dere har lagt ut?
Vi opererer ikke med noen form for garanti, men vi ønsker å gi våre medlemmer en god pekepinn på hvordan forholdene er i –  og rundt de forskjellige fiskeplassene vi har logget. Våre målgrupper har forskjellig behov med sin fisketur og således ønsker vi å kunne gi informasjon som kan gi alle en økt verdi slik at fiskeopplevelsen blir best mulig


Er det noen som blir provosert over at dere har lagt ut god plassen deres?
Nei, vi har ikke fått noen negative tilbakemeldinger angående fiskeplassene som er publisert.

Det er viktig for oss å ha et godt samarbeid med alle som er interessert i fiske, og ønsker en god dialog med alle fiskere.  På vår nettside har vi et kontaktskjema som gjør det enkelt å videreformidle eventuelle innspill til oss.

Tilbakemeldingene vi har fått til nå er gjennomgående positiv, både på originalitet, funksjonalitet og innhold på nettsiden.

Hva kan vi forvente oss av nye funksjoner for fremtiden?
De neste stegene er fiskelogg, brukerforum, galleri, fiskeplasser i elv og sjø for å nevne noen

Har dere noe annet på hjerte som dere vil legge til helt på slutten?
Takk for at dere er interessert i MittFiske.no.

Lanseringen var i mars i år, og vi fortsetter utviklingen av nettløsningen for å møte brukernes ønsker samt forbedre funksjonaliteten.

I tillegg er vi på jakt etter fiskeeksperter fra hele landet. For mer informasjon klikk deg inn på mittfiske.no  – “Våre fiskeeksperter” her finner du mer informasjon og kontaktskjema.

Vår verdigrunnlag er å skape et godt produkt gjennom samarbeid som gir verdi for både brukerne, eksperter, andre samarbeidspartner.

Takk for praten Ralf, så ønsker vi dere masse lykke til med Mittfiske.no!
Test gjerne ut tjenesten deres på www.mittfiske.no

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_26]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy