Hjem FiskeFluefiske Norgescup i Isfiske: Gi aldri opp! (Refferat)

Norgescup i Isfiske: Gi aldri opp! (Refferat)

Av Martin Tilrem

Denne søndagen var det isfiskekonkurranse , Norgescup nr 4 på Hemnessjøen i Østfold som sto på agendaen. 13 stk inkludert meg selv fra isfiskeklubben SFK Pimpel sør møtte opp på Hemnessjøen klar for fight. Det møtte opp ca 130 stk idag noe som må sies var bra med tanke på været med snø og vind. Været gjorde ikke trua helt på topp, men som alltid er man like klar.

Arrangør av dagens konkurranse var Acerina. Etter sekkekontroll og alle opplysningene om regler og diverse var blitt ropt opp var det bare å sette kursen utover vannet. Den første timen gikk til å borre, borre og borre. Kun 6 små 10-15 grammere lå som luft oppi dunken etter denne timen. Jeg kom etterhvert til et område det satt en liten klynge og dem satt forholdsvis rolig. Jeg gikk bort i den retningen og satte med litt utenfor en liten øy. Klokka gikk fort og allerede gått 2 timer av fisketiden. Heldigvis har jeg den egenskapen at jeg aldri gir opp og jeg vet man kan ha flaks å treffe på større fisk og det gjorde jeg. Først en 500 grammere, så en til og en del litt mindre fisker. Tok nok 4-5 kg på veldig kort tid i dette hullet.

Fortsatte rundt i samme område i de gamle hullene mine å plukket fin fisk her og der. Klokken 13.45 altså 15 minutter før fisketiden var ferdig valgte jeg som resten av fiskerene rundt meg å pakke for å begynne gåturen tilbake på ca 5 km. Resten kort fortalt så veide jeg inn 9920gr og nok til total seieren idag. Meget fornøyd med det. Ekstra moro også med bra plasseringer fra flere i Pimpel sør der Lisbeth Bjørnstad tok 2.plass, Magnus Riksfjord 4.plass i herre senior, Kjell Robert Kaspersen 10.plass i herre senior og Vegard Skalleberg med 1.plass i eldre junior. Perfekt avslutning på dagen.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy