Hjem FiskeHavfiske Skrei og kaffelykke!!

Skrei og kaffelykke!!

Av Daniel

Det ble grovt fiske med full klaff på Karmøy gjengen  sist uke.

Turen gikk fra Karmøy til  Sørøya hvor Helge Melhus, Tore Jan Skeie og Alf Inge Steindal leide seg inn hos Fiskarboden AS. Målet var ” kaffetorsk ” som vil si torsk på over 30 kilo. Kaffetorsk kommer forøvrig av at i 40 år har Lofotposten gjort registrering av torsk på 30 kilo eller mer. Premien er et kilo kaffe. 

Melhus (28) sier det ble satt av en uke til jakten på storfisken. De to første dagene ble ødelagt av vind og snø, men på dag tre kom  gjengen seg ut på første fisketur. Det startet med et jevnt trøkk av fisk på 15-20kg,  før de fant de skikkelige bamsene.  Tore Jan Skeie (Daglig leder hos Baardsen) var første mann til å fange kaffetorskene som veide 31,2 og 31,7kg før det ble det kaffelykke for Melhus også.

Helge Melhus med sin kaffetorsk på 33,36kg

Helge forteller at det var ekstremt mye fisk i sjøen. Skreien tok fra 20 meter under båten  til 60 meters dyp og det stoppet ikke før de hadde driftet 3 nautiske mil! Det er heftig fiske.  Med totalt 5 dagers fiske  ble det flotte fangster på hele kompisgjengen

Den største var det Tore Jan Skeie som fikk. Melhus sier at det ikke kom som en overraskelse.  Skeien som de kaller ham, er kjent for å dra mye stor fisk i Norge.

Kveite ble det også på Helge

 

Skeien med skreien! Turens største på 35kg+

 

Fornøyde storfiskere! Helge Melhus med kveite på 24kg, Jan Tore Skeie  og Alf Inge Steindal (Karmøy havfiskeklubb) med ny pers på skrei. 35.2kg og 27,76kg.

Gutta har allerede har bestilt ny tur til neste år. Disse heftige fiske forholdene vil de drevne havfiskerene gjenta.

 

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy