Hjem Nyheter Pressemelding: Angler ID har lansert fangstrapportering!

Pressemelding: Angler ID har lansert fangstrapportering!

Av Redaksjonen

Med over 750 tilgjengelige fiskevann har Angler ID i 2018 introdusert et nytt og intuitivt verktøy for kjøp av fiskekort med appen Angler ID. Målet er å gjøre kjøpet til en lek så fiskere kan konsentrere seg om å fange fisk og gode opplevelser i naturen, i stedet for å kaste bort dyrebar fritid på å finne fram til riktig fiskekort i tradisjonelle kanaler.

Etter et vellykket lanseringsår av Norges første app for salg av fiskekort, har Angler ID utviklet en løsning for fangstrapportering, rett i appen!

Man vil nå kunne rapportere fangst på kjøpte fiskekort, med kun et par tastetrykk, noe som vil forenkle denne prosessen betraktelig!

«Vi fikk tidlig tilbakemelding fra fiskeforeningene om at fangstrapporter var noe de får alt for lite av. Mange steder er det langt under 10% av fiskerne som rapporterer fangst. Fangstrapportering er et utrolig viktig verktøy for de som forvalter fiskevannene. Jo mer info de får om fangsten, jo større grunnlag har de til å legge forholdene best mulig til rette for oss fiskere og gi oss gode fiskeopplevelser. Vi bestemte oss derfor for at dette skal vi løse og vi har stor tro på at den nye løsningen vil gjøre det mye lettere å rapportere fangst i fremtiden.

I tillegg til dette har vi mange nye fiskevann på vei inn og vi gleder oss til å lansere nye fiskekort i appen fram mot sesongen. Disse vil bli lansert fortløpende på vår Facebook side: https://facebook.com/angleridapp/ og på vår nettside www.anglerid.com

Angler ID er tilgjengelig både for Iphone og Android.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy