Hjem MatlagingFisk Rask og enkel smaksbombe

Rask og enkel smaksbombe

Av Daniel

Da har vi hentet en ny middag fra rpfiske.com  . Trenger du inspirasjon til middagen? Hva med en couscous som det smaker av, og som er balansert sammen med en sprøstekt hvit fisk, grønnsaker og en rund og sunn krem av avokado. Selv fra bunnen av er dette gjort på maks 20 min.

 

Forfatter: Raphael Pedersen

Rask video med fremgangsmåte:


Tid: Maks 20 min

Som alltid: Start med fisken og få den romtemperert. Lettsalt.

Avokadokrem: Mos en spiseklar avokado sammen med creme fraiche eller rømme. Smak til med salt og pepper.

Gjør klar ingrediensene:

-Finhakk løk og hvitløk til couscousen.

-Stekt løk og gulerøtter: Gulerøttene: Skjær strimler med en skreller/ostehøvel. Grovhakk løk og hvitløk.

Tips: Alt blir veldig raskt ferdig i denne retten, derfor er det viktig å ha alt klart.

Kok opp riktig mengde vann i forhold til mengde couscous (se på pakken) Ha i finhakket hvitløk, løk og en knorr kyllingbuljong. Når det har kokt opp, har du i couscousen og lar det trekke noen minutter under lokk. ( jeg skrur av varmen)

-Løk, hvitløk og gulerøtter Stek løken på medium varme i smør. Ca 2 minutt ( ikke svi det) Når det er mørt har du i strimler av gulerøtter og surrer i maks 40 sekund ( Det skal knase litt av gulerøttene) Hvit og sort pepper.

Fisken: Har du saltet riktig, skal du kun trenge sort og hvit pepper. Høy temp i pannen. Ha i olje og stek fisken 30-40 sekund før du har i en klatt med smør. Skru ned varmen litt og øs varmt smør over baksiden på fisken. Når den er gjennomstekt, hviles den på grov-papir ( dette trekker ut overflødig smør og fett)

Legg på tallerken og nyt?

Prøv da vel ! 

 

 

Du vil kanskje like dette også

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy