Hjem FiskeFluefiske Sjøørretfiske i Februar & Mars – Fiskefilm.no

Sjøørretfiske i Februar & Mars – Fiskefilm.no

Av Redaksjonen

Det har vært en utfordrende Februar fiskemessig. Med islagte fjorder og vann, er det ikke stort annet og gjøre enn og oppsøke de ytterste delene. Gjerne også for og studere nye vår/sommer/høst plasser. Når det er kaldt, er vannet også klart. Dra ut mens det er lavvann, og les bunnen.

Skrevet av David Hansen- Fiskefilm.no

Ytterst i skjærgården er naturopplevelsene noe for seg selv på denne tiden, mens fisken, ikke står i kø for og bite. En og annen ble det. Men først når isen gikk og de røde gradene vokste seg større, falt vi tilbake til plassen vår i sammfunnet.

2 lykkelige, enkle & neandertalende sportsfiskere kunne høres over hele Kragerø. Fra Borteid til Portør. Oi’erne’s kongerike! Områdene vi har vokst opp med fra vi var små. Så kjære Mars! Det er så fantastisk når du slår til oss med vinterstorm og mengder med snø, for så en uke seinere og servere røde grader, gjerne opp mot 20 i stil.

Uforutsigbare Mars! Og børstemarken. Jeg blir ALLTID tatt på senga. STIAN: “Nå har den kommet David!! Børstemarken!” JEG: “Hææ??” “Også jeg som ikke har fått bindt en eneste børstis ennå.” Det er like sikkert hvert år, som at folk kjører med sommerdekk når den første snøen kommer, hehe.

Nå er det ikke mange måneder før horngjell og makrell kommer. Så fisk mye, og nyyyyt. Mens det ennå er lystbetonet og være sjøørretfisker. For når havets Krokodiller med lange nebb ankommer, er det fort litt mere styr og stell og jakte på de blanke. Det kjenner vi vel alle til! Skitt fiske til alle! Til alle som følger med på oss, tusen hjertelig for interess… Å shit, nå kom nettop kona hjem med en pakke fra posten, min nye Hardy Demon Smuggler #5, samt Ultralight FWDD Snella! Snakkas i et bortgjemt vann i skauen, ved isløsning, med noe tørt attåt. Jeg setter meg og ser på Rolf Nylinders Field Coffe diary

Skrevet av David Hansen- Fiskefilm.no

 

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy