Hjem Fiske Sjøørretfiske “Jakten på sjøørreten” Episode 4 – Fiskejegeren

Sjøørretfiske “Jakten på sjøørreten” Episode 4 – Fiskejegeren

Av Redaksjonen

Sjøørretfiske “Jakten på sjøørreten” Episode 4


Så var høsten her igjen. Starten på min favoritt årstid å fiske sjøørret på. Etter en lang pause fra Jakten på sjøørreten episodene så var det deilig å kunne ta med kameraene ut langs kysten igjen.

Denne årstiden gir så mye både i form av naturopplevelser og fiske. Det er nå og utover jeg fortsetter jakten ute i buktene utaskjærs etter de større og flotte sjøørretene. Særlig neste episode vil dere få se noen skikkelige fine sjøørreter fra disse områdene, men også i denne episoden blir det glimt av fine sjøørret. Dessverre var ikke marginene helt på min side da kameraene var med i denne episoden her, men fikk føle på dem og gledene er like store.

Bli med til Kragerø kysten i denne rolige og enkle episoden der dere både får se litt mer av mine fiskeområder og litt fra mitt fiske. Lidenskapen for dette fiske er så stort.
Jeg vil minne på at filmene mine blir laget så enkle som mulig og hovedmålet mitt er fortsatt å spre og formidle ekte fiskeglede samt det å kanskje inspirere nye til å begynne med dette fantastiske fisket. Jeg prøver hele tiden å bli bedre på dette med redigering og filming, men prøver nesten alltid å la kameraene fange opp øyeblikkene der og da på mest mulig ekte vis.

Så takk til dere som ser på filmene mine og ekstra stor takk for alle som har gitt hyggelige tilbakemeldinger opp med tiden. Det er belønningen for meg etter alt arbeidet som blir lagt ned i dette.

Ole Martin Gilbu

Følg Fiskejegeren på Instagram @fiskejegeren

Besøk gjerne min nettside www.fiskejegeren.com

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy