Hjem Fiske TEST av hanske i neopren.

TEST av hanske i neopren.

Av Knut Gartland

Ikke alt vi kjøper trenger å være ekstremt dyrt og avansert. Kanskje skal man bare kjøpe noe som faktisk dekker de enkelte behov. Her får du en enkel og billig hanske, som er perfekt for fiske.

En billig og utrolig praktisk hanske, som holder deg varm i våte områder.

En hanske i 2 mm neopren, er vel kanskje ikke det du ser for deg kan være anvendelig, men disse billige hanskene fra Biltema gjorde virkelig nytten.

Når man skal fiske etter at det er blitt kaldt i lufta, og spesielt hvis man skal fiske på isen, trenger man noe som enten holder fukt ute, eller som har andre egenskaper. Neoprene holder deg varm selv om du blir våt.

Biltema har her en hanske som vi mener er perfekt for fiskere. Den har åpninger med borrelås på tommel og en del av fingrene, slik at man kan jobbe med angler, og andre ting som trenger at man har god følelse med fingrene. Er du aktiv bruker av GPS eller telefon med touchscreen, vil du også like denne løsningen.

Vi tok disse hanskene med på isfiske.  Her ble vi overrasket. Selv om vi måtte ned i vannet med hendene flere ganger, og hanskene ble våte, holdt hendene seg varme.   Hanskene ble brukt helt ned mot 10 minusgrader. Det må nevnes at stikker du frem fingertuppene for ofte, slites dette systemet på en slik måte at du også kan få ufrivillig lufting av fingrene. Innsiden av hanskene er gummiert, slik at du får et meget godt grep.

En billig og utrolig praktisk hanske, som holder deg varm i våte områder.

 

Pris: 84.90.-

 

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy