Hjem Fiske Tone Holten er oppvokst med Laksefiske i Alta

Tone Holten er oppvokst med Laksefiske i Alta

Av Daniel

Tone Holten fra Alta har vokst opp med fiske. Da er det jo helt naturlig å forsette med dette livet gjennom.
Etter flere timer langs elva har hun bestemt seg for lage film fra disse opplevelsene. Selv om hun synes fjor årets film ble bedre enn denne,  kan vi berolige henne med at hun har gjort en kjempe jobb med denne filmen som handler om laksefiske langs Altaelva.

Tone kan du fortelle oss om hva som fikk deg til å starte med laksefiske?
Har en pappa som er over gjennomsnittet interessert i laksefiske, og  bor stort sett hele sommeren i elva.Har vært med han helt siden jeg var liten. Livet ved elva å laksefiske er noe helt spesielt, samholdet langs elvekanten, og det adrenalinet som slår inn når du først får fisken på.. er vel det som har fått meg til å fortsette me det nå som jeg er blitt eldre.

Hva er det som driver deg til å bruke all den tiden til å sette sammen en slik film? Er mye redigering og filming som tar lang tid.
Synes det er fint å se tilbake på laksesesongen som går så altfor raskt! Greit når mørketida kommer og man begynner å kjenne savne dette fiske. Da kan man mimre tilbake på de fine øyeblikkene , og se frem til neste år.

Lyst å fortelle litt om hva vi får se i videoen?
Videoen i år ble dessverre ikke like bra som i fjor. Kanskje med tanke på at jeg mistet mest laks… men, er veldig mange fine videosnutter fra både sluk og flue fiske, masse fine ordentlige “altalakser”  å ikke minst masse action.

[ads2]

Strossle

Du vil kanskje like dette også

1 kommentar

Sesongens første laks er på land - Laksesesongen er i gang! - Fiskeavisen.no 15. mai 2020 - 07:46

[…] Les også: Tone Holten er oppvokst med Laksefiske i Alta […]

Svar

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy