Hjem Fiske Tor og Thor er i gang med ny sesong på tv

Tor og Thor er i gang med ny sesong på tv

Av Redaksjonen

Tor og Thor har vært å se på matkanalen med sin første sesong av Kulinariske Fluefiskere med Tor og Thor. Nå er gutta tilbake med sesong 2, som de har jobbet med siden Mai. Allerede 19:25 i kveld kan du få med deg en ny episode, og 22:00 sendes den på nytt.

Hvordan er det å være i gang igjen?
-Det er veldig spennende å være i gang igjen. Vi begynte med sesong 2 allerede i mai etter en liten pause fra sesong 1 året før. Denne gangen har vi lengre episoder og frie kort når det gjelder innhold.

Er det noe dere har lært fra sesong 1 som dere kommer til å gjøre bedre nå?
– Det er veldig mye å tenke på når man skal lage TV. Til å begynne med var vi vandt til å lage bloggfilmer som ble publisert på YouTube og Facebook, mens når det er TV så er alt det tekniske enda viktigere enn noen gang. Vi har lært mye “the hard way” ved å rett og slett feile. I sesong 1 hadde vi spesielt en episode hvor vi kjøpte nye mikrofoner, men brukte dem feil. Vi hadde booket lokale filmet alt og var egentlig fornøyde. Jeg hadde flydd fra Østlandet for å spille inn og vi hadde relativt kort tid på oss. Når jeg kommer hjem og skal klippe så oppdager jeg feilen. Da var det bare å hive seg på et fly igjen og gjøre alt på nytt. Til gjengjeld så ble opptakene fra runde 2 mye bedre på mange måter, så man kan trygt si at man lærer av sine feil.

– Vi blir hele tiden også flinkere til å planlegge og har jevnlige møter med idéutvikling osv.

Hva var det beste med å spille inn sesong 2?
– Det beste med å spille inn sesong 2 er rett og slett alt vi får oppleve og å møte nye spennende mennesker. Denne gangen har vi prøvd å invitere med oss gjester som er relevante i forhold til hovedtemaet i episoden. På den måten sikrer vi god info rundt temaet fra folk som virkelig vet hva de snakker om samtidig som også vi lærer mye nytt. Også har vi storfiskkongen Arne Lunde med oss på laget, noe som skaper ekstra liv å moro. Alle som følger oss har nok lagt merke til den glade og energirike mannen som er å se i mange av våre filmer. Ham traff vi tilfeldig på Vestlandet for litt over ett år siden og fant raskt tonen. Etter å ha fisket sammen en rekke ganger så vi at Arne var positiv å ha med på mange måter. Han er positiv, kritisk og full av gode ideer. Rett og slett en ekstra drivkraft hvis jeg og Tor står litt fast.

Foto: Tor og Thor

Hva kan vi forvente oss i sesong 2?
– I sesong 2 kan publikum som sagt vente seg lengre og mer innholdsrike episoder. Vi har til nå lagt 2 episoder som ble tatt godt i mot. Blant annet en hvor var ute å fisket sjøkreps. Her er vi med på å skaffe råvarene selv før vi tilbereder dem og det er kankje hovedmålet vårt i sesong 2. At vi rett og slett ser hvor råvarene kommer fra. Mange tenker ikke over at maten ikke bare kommer fra butikken, men har en lang fortid enten hos en bonde eller ute i det fri. I de 2 nye episodene dykker vi blant annet etter kamskjell, plukker bringebær, graver etter poteter og fisker fisken. Målet i de neste episodene er å vise enda litt mer rundt de flotte råvarene vi har.

– Nå i september kommer det 2 nye episoder. I den første, som vises allerede denne uken, er vi Lærdal i Sogn og Fjordane. Vi blir bedre kjent med den sagnomsuste Lærdalselvi og noen av de flotte råvarene man finner i den vakre bygda. I den andre besøker vi en lokal ølprodusent, seiler med seilbåt ut til godplassen og plukker kamskjell.

– Det viktigste for oss er at flere stadig får øynene opp for oss og legger merke til det vi driver med. I sesong 2 håper vi å by enda litt mer på oss selv og å gå litt i dybden rundt temanene

Foto: Tor og Thor

Hvor kan man se programet deres?
– Programmet vårt Kulinariske Fluefiskere vises på matkanalen hver onsdag og lørdag. En stund etter at episodene har gått på tv legges de også ut på torogthor.no. Matkanalen er i dag tilgjengelig hos nesten alle enten du har Canal Digital, Get, Riks TV eller en av de andre!

– Siden sesong 1 har antall mulige seere på matkanalen økt, noe som selvflgelig er veldig spennende, avslutter Thor Oddvar.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_20]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy