Hjem Fiske Fikk havabbor på 2.1 kilo

Fikk havabbor på 2.1 kilo

Av Redaksjonen

Dårlig vær satte stopper for båtturen for William Putzu og kompisen hans. I stedet for å reise hjem bestemte de seg for å ta noen kast med spinner fra land, og gjett om det skulle gi resultater

– Vi bestemte oss for å fiske litt fra land for å se om vi hadde hellet med oss, forteller William. Vi gikk til Kongens Marine og kastet litt mens vi gikk bortover.

Etter en liten stund havnet de på enden av marinen, hvor vannet var grunt og skittent. William bestemte seg for å ta noen kast likevel. Og på det tredje kastet satt den.

– Jeg kjempet ganske lenge uten å se hva det var fordi vannet var så skittent, men når jeg hadde fått den inn mot land kunne jeg se at det var en diger havabbor, og da ble jeg veldig oppspilt! skriver han til fiskeavisen via Messenger.

Foto: privat

De hadde ikke med håv, men kompisen, som Putzu presiserer at var gresk, tok tak i fisken med hendene og løftet den rett opp. Det er den største fiskeopplevelsen jeg har hatt i Norge.

Fisken ble tatt på en IMA Komomo 2 wobbler. De fisket i indre Oslofjord.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy