Hjem Nyheter Fikk laks på 11 kilo i Drammenselva

Fikk laks på 11 kilo i Drammenselva

Av Redaksjonen

Sondre Bonden Berget var ute alene med båten da han dro i land en laks på hele 11 kilo. Men det var ikke den førte; han og kompisen Martin Syverud har dratt rikelig med laks i Drammenselva i år.

– Vi har fått minst to laks hver dag nå den siste uka, begynner Sondre å fortelle. Med en gang fisken tok, så tok den cirka 50 meter med sene, så jeg skjønte fort at det var en stor fisk. Jeg ringte Martin mens jeg kjørte på fisken, og etter en fight på cirka 15 min kjørte jeg båten mot land for å landdra den.

Håven var heller ikke av det største laget, og var liten i forhold til de aller største laksene. Denne, på 11 kilo, var intet unntak, og med vann opp til knærne klarte han å få tak i halen og kaste den på land.

– Vi var først en tur utpå og fiska med mark, men det blåste for mye så da tok Sondre en tur ned på gulsone i Drammenselva, forteller Martin.

De kan fortelle at fisken er den tredje største av de som har blitt tatt på gulsone i Drammenselva i år. Sondre har tidligere fått laks på 15,5 og 14,1, og denne, på 11, var laks nummer 8 over 11 kilo.

Bonden Berget er også den med flest laks i Drammenselva i år, med hele 38 stykker. Fisken har tatt under harlingfiske og dorging i fra båt med motor.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy