Hjem Fiske Torsken som var like stor som sønnen

Torsken som var like stor som sønnen

Av Redaksjonen

Michael Ulstein hadde tatt med familien ut på fisketur, så de også kunne få oppleve den gode fangsten han har fått utenfor Ålesund by på sine siste turer. Det endte med en torsk som var like stor som sønnen på 3 år.

– Torskefiske utenfor Ålesund er noe utenom det vanlige, årsaken til det er at jeg har fått 300-kilo til sammen de siste turene. Og for at man ligger rett utenfor Ålesund sentrum sammen med 100 andre båter, forteller Michael til Fiskeavisen.

Les også: Gigantørreten var 20 gram unna pers

Michael røper også til Fiskeavisen at det er noe magisk med å se innover Ålesund i solnedgangen.

– Målet for denne turen var å få en god fangst av torsk sammen med sønnen og samboeren. Det tok ikke lang tid før det smalt på den 200 gram tunge, blå Søvik-silda, med en Prey JigStick 300g i andre enden. Det morsomste var at fisken hadde lik vekt som sønnen min. Kampen mot disse torskene på lett utstyr er moro. De har tunge, harde utras, før du etter hvert har mulighet til å dra dem opp, forteller Michael.

Torsken veide 17-kilo, akkurat samme vekt som sønnen på 3 år.

Når Fiskeavisen hører om hvordan torsken skal nytes, for vi høre at mesteparten av fisken blir saltet til klippfisk og noe skal bli kaldrøykt.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_24]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy