Hjem FiskeFluefiske Video: Ørretskjelven 2.0

Video: Ørretskjelven 2.0

Av Redaksjonen

Jakten etter storørreten er krevende. Dager uten vak og ingen tegn til liv er det mange av. Plutselig endrer dette seg og det blir liv i stangtuppen.

Denne gangen presenterer vi en fiskefilm, filmet i Finnemarka, Holleia og i nordre deler av Troms. I denne filmen får vi oppleve Lars Jørgen Longfjeld (16) og pappa Jørn-Are Longfjeld sine fiskeopplevelser sommeren 2022. Her får dere servert ørret, bannskap, gledeshyl og tårer i skjønn forening.

For et år siden, presenterte vi Lars Jørgens første film Ørretskjelven.

Denne filmen er litt som den første, du blir tatt med rundt på forskjellige steder, du får oppleve det som fluefiske består av, mye venting, miste fisk og ikke minst lykkes med å lande fine ørreter.

Du får ikke vite nøyaktig hvor disse karene har fisket, annet enn at de er i de tidligere nevnte områdene. De bruker selv mye tid på tur i skogen for å  finne vann som har stor ørret.

– Vi blir litt paranoid, for vi ønsker jo å holde noen av disse vannene for oss selv, forteller Lars Jørgen til Fiskeavisen.

I filmen får vi oppleve en ung fluefisker som allerede har mye erfaring. Denne gutten vet hva han driver med, og mye av grunnlaget blir gjort utenfor sesongen, en periode han blant annet binder sine egne fluer.

– Jeg fikk min første fluestang når jeg var 12 år, og fra da har den vært som limt fast i mine hender.

På spørsmål om hva som er rekorden, svarer Lars Jørgen at han har tatt flere ørret på over 3 kilo, men det er ikke alltid de store som har gir de beste minnene.

Strossle

Du vil kanskje like dette også

Legg inn en kommentar

[script_21]

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy